ΛΑΡΙΣΑ

Εργασίες συντήρησης στον δρόμο Βόλος – Φάρσαλα

εργασίες-συντήρησης-στον-δρόμο-βόλος-101945

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται το έργο της συντήρησης και αποκατάστασης της εθνικής οδού Φάρσαλα-Βόλος, στο τμήμα από τα όρια του νομού Μαγνησίας έως την Αμπελιά του Δήμου Φαρσάλων, καθώς το επόμενο διάστημα υπογράφεται από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η σύμβαση του έργο. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στην οδό Φάρσαλα-Βόλος από τα όρια Ν. Μαγνησίας έως την Αμπελιά του Δ. Φαρσάλων. Τα έργα δημιουργούν και συντηρούν θέσεις εργασίας και φέρνουν μόχλευση στην πραγματική τοπική οικονομία. Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες μας που καταβάλλουν προσπάθεια ώστε όλες οι αναγκαίες διαδικασίες να προχωρούν συντονισμένα και απρόσκοπτα και τα έργα να αποδίδονται το γρηγορότερο δυνατόν» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Το έργο

Οι εργασίες διακρίνονται σε εργασίες συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζονται ρηγματώσεις-καθιζήσεις, σε εργασίες συντήρησης της υποδομής και των τεχνικών, σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται εκτεταμένες αστοχίες και φθορές και σε βελτίωση-συμπλήρωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου