ΤΟΠΙΚΑ

Μηχανοκίνητη πορεία του ΠΑΜΕ σε Βόλο και Νέα Ιωνία

μηχανοκίνητη-πορεία-του-παμε-σε-βόλο-κ-103168

Μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους του Βόλου και της Ν. Ιωνίας πραγματοποίησαν σήμερα τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Η πορεία διέσχισε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα με κεντρικό σύνθημα: «Πληρώσαμε πολλά! Δε θα πληρώσουμε ξανά».

Πήραν μέρος εκπρόσωποι των Σωματείων: Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων, Συνδικάτο ΟΤΑ, Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ, Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το ηχογραφημένο σποτ που ακουγόταν σε όλη τη διάρκεια της μηχανοκίνητης πορείας έλεγε τα εξής:

«Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, Η κυβέρνηση, με πρόσχημα την πανδημία, προχώρησε σε ισχυρό χτύπημα εργασιακών δικαιωμάτων, έδωσε το πράσινο φως στην εργοδοσία να κάνει ότι θέλει. Κυβέρνηση και εργοδοσία αξιοποιούν την πανδημία για να σαρώσουν όποιο εργασιακό δικαίωμα έχει απομείνει. Σχεδιάζουν για την «επόμενη μέρα», να μην αφήσουν τίποτα όρθιο!

Υψώνουμε την γροθιά μας, δεν το βάζουμε κάτω, δεν θα αποδεχτούμε να ξαναπληρώσουμε τα σπασμένα της κρίσης. Δεν θα υποστείλουμε τις διεκδικήσεις μας. Δεν θα παραδώσουμε τα δικαιώματα μας, τη ζωή μας.

Μένουμε ενωμένοι, δυνατοί, οργανώνουμε την απάντηση μας, απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων, που ήρθαν για να μείνουν και σε ότι νέο προετοιμάζουν.

Με αλληλεγγύη, οργάνωση και συλλογική διεκδίκηση η μόνη διέξοδος για να βγει ο εργαζόμενος λαός όρθιος από την πανδημία και την κρίση είναι ο δρόμος της οργανωμένης αντεπίθεσης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου