ΤΟΠΙΚΑ

Η αποκομιδή το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς

η-αποκομιδή-το-τριήμερο-της-πρωτοχρο-404122

Κανονικά θα λειτουργήσει η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου η πόλη να διατηρηθεί καθαρή, τόσο στο κέντρο, όσο και στις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες. Στόχος της Διεύθυνσης Καθαριότητας, όπως επισημαίνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χ. Τσαμπάζης, είναι ο ενιαίος Δήμος Βόλου στο σύνολό του να παρουσιάσει ελκυστική εικόνα στους επισκέπτες που ήλθαν στην περιοχή μας για τις γιορτές.

Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου η υπηρεσία θα λειτουργήσει με 9 οχήματα το πρωί και 2 το απόγευμα για την αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων απ’ όλο το πολεοδομικό συγκρότημα, ενώ το απόγευμα θα εργαστεί επίσης ένα απορριμματοφόρο για την αποκομιδή των υλικών ανακύκλωσης από το κέντρο της πόλης.

Αύριο Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, θα εργαστούν δύο απορριμματοφόρα για την αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης – ένα το πρωί και ένα το απόγευμα – καθώς και ένα όχημα για την αποκομιδή της ανακύκλωσης το πρωί.

Τη Δευτέρα μέρα της Πρωτοχρονιάς η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου θα εργαστεί κανονικά.

Eξάλλου μέχρι χθες η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου είναι σε επιφυλακή, ενώ για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς οι υπεύθυνοι του Δήμου περιμένουν για το Βόλο συννεφιά με χαμηλές θερμοκρασίες από 2-9 βαθμούς, ενώ στα Χάνια η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς κάτω από το μηδέν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου