ΤΟΠΙΚΑ

«Tα fake news σήμα κατατεθέν συγκεκριμένου «ομίλου επιχειρήσεων»»

tα-fake-news-σήμα-κατατεθέν-συγκεκριμένου-ο-123610

Ανακοίνωση – καταγγελία του Δήμου Βόλου για τοπικό ΜΜΕ

Με αφορμή δημοσίευμα για την εργολαβία τοποθέτησης του εορταστικού στολισμού της πόλης, από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Δυστυχώς η κακοήθεια, αλλά και η δεδομένη «δημοσιογραφική» ανικανότητα και ανεπάρκεια, της οικογένειας δεν ατονούν ούτε εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού και εξακολουθούν να εκθέτουν περαιτέρω, όσο είναι πλέον αυτό δυνατόν, τα μέλη της.

Οι άθλιοι και συκοφαντικοί υπαινιγμοί ότι η Δημοτική Αρχή, που συνεχίζει παρά τις ελπίδες της γνωστής οικογένειας και των πολιτικών της πατρώνων, να λειτουργεί και να προγραμματίζει το μέλλον με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, επιχειρεί να τριπλασιάσει, επωφελούμενη της πανδημίας και της ιδιότυπης λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, το ποσό της εργολαβίας για την τοποθέτηση του εορταστικού στολισμού της πόλης από 100.000 ευρώ το 2019 σε 329.800, δεν αποτελούν παρά fake news – σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου «ομίλου επιχειρήσεων».

Κι αυτό γιατί ο διαγωνισμός αφορά μεν στο ποσό που αναφέρεται, αλλά για χρονική διάρκεια τριών ετών και όχι ενός! Και δεν επεκτεινόμαστε στην πολύ σοβαρή πιθανότητα, επειδή ακριβώς πρόκειται για μειοδοτικό διαγωνισμό, από τη διαδικασία να προκύψει τελικά κατά πολύ μικρότερο ποσό!

Εν κατακλείδι για τα συγκεκριμένα Μέσα «Ενημέρωσης» ισχύει η παραφρασμένη λαϊκή ρήση «μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, η… κατάντια ίδια μένει»!

Και υπενθυμίζουμε, προς κάθε κατεύθυνση, για πολλοστή φορά ότι η εποχή της διαπλοκής με τις επιταγές μεταξύ εκδοτών και εργολάβων δημοσίων έργων και πολιτικών έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η Δημοτική μας Αρχή εγγυάται την διαφανή και υπεύθυνη διαχείριση του χρήματος των δημοτών, επ’ ωφελεία αποκλειστικά της πόλης και γι’ αυτό άλλωστε τιμήθηκε με το τεράστιο ποσοστό που άγγιξε το 60%, σε πείσμα των διαφόρων «ποντικιών» αυτής της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου