ΤΟΠΙΚΑ

Αυστηρούς ελέγχους για μη μετακίνηση Ρομά εκτός Λάρισας ζητεί η Δ. Κολυνδρίνη

αυστηρούς-ελέγχους-για-μη-μετακίνηση-123752

Αυστηρούς αστυνομικούς ελέγχους ώστε να αποτραπεί η μετακίνηση Ρομά από την περιοχή της Λάρισας σε άλλους Νομούς της Θεσσαλίας, δεδομένου ότι διαθέτουν άδειες πλανόδιου εμπορίου, ζητεί η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Η κ. Κολυνδρίνη σε επιστολή της προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας κ. Αστέριο Μαντζιώκα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Αλεξάκη Μίλτο, αναφέρει τα εξής:

«Μετά από σχετική ενημέρωση, για κρούσματα κορονοϊού σε περιοχή της Λάρισας, όπου διαμένουν Ρομά, παρακαλώ όπως προχωρήσετε σε αυστηρούς ελέγχους για τη μη μετακίνηση αυτών των ανθρώπων σε άλλους Νομούς της Θεσσαλίας. Η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, στη συγκεκριμένη περιοχή της Λάρισας, αποτελεί υγειονομική βόμβα για τη Θεσσαλία, με δεδομένες τις άδειες πλανόδιου εμπορίου που διαθέτουν και θα πρέπει κατόπιν αυστηρών ελέγχων σας, να περιοριστούν στην περιοχή τους, ή ακόμη και στα σπίτια τους, με τον αυστηρότερο τρόπο προκειμένου να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία στην Περιφέρειά μας.

Γνωρίζοντας ότι θα κάνετε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου