ΤΟΠΙΚΑ

4.000 μάσκες παρέδωσε η ΟΕΒΕΜ στο Νοσοκομείο Βόλου

4-000-μάσκες-παρέδωσε-η-οεβεμ-στο-νοσοκομε-123780

Παραδόθηκαν σήμερα από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου 4.000 αντιθαμβωτικές χειρουργικές μάσκες μάρκας 3Μ, μερικές εκ των οποίων θα διατεθούν και στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Την παράδοση των μασκών πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδη, την πρόεδρο του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Καταστηματαρχών Μαγνησίας Μαρία Τσελεπή, τον πρόεδρο του Συλλόγου Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Μαγνησίας Γιώργο Γκάλιο. Εκ μέρος του Ιδρύματος την παραλαβή των υλικών, παρόντες ήταν ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κ. Ντόκος Ιωάννης, ο Διευθυντής του Ορθοπεδικού Τμήματος κ. Μουλάς Γεώργιος και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Χαρανά Αικατερίνη.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας δήλωσε: «Η παράδοση των υλικών ήταν η πρώτη παρτίδα από μια σειρά ενεργειών που θα ακολουθήσουν από την ΟΕΒΕΜ. Για το σκοπό αυτό ανοίχτηκε και ο τραπεζικός λογαριασμός ειδικού σκοπού στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας και στόχος μας είναι η υποστήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων δημόσιων δομών υγείας. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όσα Πρωτοβάθμια Σωματεία έχουν συνεισφέρει μέχρι στιγμής, αλλά και αυτά που θα συνεισφέρουν στη συνέχεια. Γιατί όλοι μας γνωρίζουμε τον αγώνα που κάνουν οι λειτουργοί της Δημόσιας Υγείας και εμείς ως επιχειρηματίες οφείλουμε να τους υποστηρίξουμε έστω και με τις λιγοστές μας δυνάμεις. Είμαι επιπλέον, πολύ περήφανος γιατί στην προσπάθειά μας αυτή βοηθούν Σωματεία τα οποία αυτή τη στιγμή τα μέλη τους είναι κλειστά, και όμως από τον μικρό τους «κουμπαρά» συνεισφέρουν αποφασιστικά και δυναμικά. Επιπλέον, στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε βρει και την συμπαράσταση αρκετών φυσικών προσώπων, που αν και έχουν κλειστές τις επιχειρήσεις τους, εν τούτοις βοηθούν αποφασιστικά τον αγώνα μας. Την παρούσα στιγμή δεν έχει σημασία το ποσό που θα καταβάλλει κάποιος, αλλά η κίνηση που θα κάνει. Αναμένουμε και άλλα φυσικά πρόσωπα και άλλους φορείς να ενισχύσουν αυτό τον λογαριασμό, προκειμένου η βοήθεια των δομών να είναι ακόμα πιο δυνατή και ουσιαστική. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό κ.Μουλά Διευθυντή του Ορθοπεδικού Τμήματος, ο οποίος μας βοήθησε καθοριστικά στο να προμηθευτούμε αυτό το μεγάλο αριθμό μασκών. Φυσικά, ο λογαριασμός μας συνεχίζει να είναι ενεργός και αναμένουμε την καταβολή και άλλων ποσών, προκειμένου με τη σειρά μας να βοηθήσουμε. Η ΟΕΒΕΜ όπως έχει δείξει τα τελευταία χρόνια δεν περιορίζεται μόνο στον Συνδικαλιστικό της ρόλο (λήψη προβλημάτων Σωματείων, προώθηση και επίλυση προς τη ΓΣΕΒΕΕ και τα Υπουργεία, συνεχείς επαφές με Υπουργεία, ανάδειξη προβλημάτων της τοπικής οικονομίας, πραγματοποίηση εκδηλώσεων εξωστρέφειας και συνεργασίας, συνεργασία με άλλες ΟΕΒΕ, κτλ), αλλά με τις ενέργειές της δείχνει ότι βάζει πρώτα και πάνω απ’ όλα το συμφέρον της κοινωνίας και του Πολίτη. Και αυτό θα παραμείνει αδιαπραγμάτευτη αρχή μας!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου