ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός στο σπίτι του στον Βόλο βρέθηκε 43χρονος

νεκρός-στο-σπίτι-του-στον-βόλο-βρέθηκε-4-124115

Ερευνα από την Αστυνομία για τα ακριβή αίτια πρόκλησης του θανάτου

Νέο σοκ με αιφνίδιο θάνατο συγκλονίζει τον Βόλο. Την Πέμπτη το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα 43χρονος Βολιώτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης, όπου διέμενε μόνος. Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Κανένας από τους φίλους και οικείους του δεν μπορεί να πιστέψει στον ξαφνικό χαμό.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικά πρόσωπα του εκλιπόντος είχαν επικοινωνήσει μαζί του την προηγούμενη και ο 43χρονος δεν είχε αναφερθεί σε κάποια ενόχληση. Ακουγόταν καλά στην υγεία του και δεν ανέφερε κανένα πρόβλημα.

Ομως την Πέμπτη σταμάτησε να αποκρίνεται στα τηλεφωνήματα και με το πέρασμα των ωρών προκλήθηκαν φόβοι ότι κάτι κακό του έχει συμβεί. Στο σπίτι του διέμενε μόνος, καθώς δεν είχε δική του οικογένεια.

Γείτονάς του και κοινός φίλος με συγγενικά πρόσωπα ειδοποιήθηκε και κινητοποιήθηκε να τον αναζητήσει μήπως χρειαζόταν κάποια βοήθεια.

Τον επισκέφθηκε στο σπίτι, αλλά και πάλι ο 43χρονος δεν απαντούσε παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις.

Αμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Με τη βοήθεια κλειδαρά οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και τότε διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν πεσμένος στο πάτωμα του σαλονιού χωρίς αισθήσεις.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο διαπίστωνε λίγο αργότερα ότι ήταν ήδη νεκρός. Δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να τον βοηθήσει. Δεν μπόρεσε και να τον παραλάβει καθώς είχε ήδη εκπνεύσει.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, ο οποίος χαρακτηρίζεται αιφνίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, ενώ η κηδεία του 43χρονου θα τελεστεί στον τόπο καταγωγής του τα Φάρσαλα, σε χρόνο που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.

Επισημαίνεται ότι από το περασμένο Σαββατοκύριακο άλλοι τρεις Βολιώτες έφυγαν επίσης εντελώς αιφνίδια και πρόωρα από τη ζωή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου