ΤΟΠΙΚΑ

Διανομή κατ’ οίκον των προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Βόλου

διανομή-κατ-οίκον-των-προϊόντων-τεβα-125125

Διανομή κατ’ οίκον των προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Βόλου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η διανομή θα γίνει από την Παρασκευή 10 έως και την Τρίτη 28 Απριλίου 2020 και κατά τις ώρες από 8.30 π.μ. έως 6 μ.μ.

Συνολικά θα εξυπηρετηθούν 5.148 οικογένειες παραλαμβάνοντας στο σπίτι τους από τα ειδικά συνεργεία του δήμου το πακέτο με τα τρόφιμα που θα περιλαμβάνει: μέλι, ντοματοπολτό, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, λάδι και το πακέτο με είδη καθαριότητας που θα περιλαμβάνει: υγρό πιάτων, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα, σαμπουάν.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται τηλεφωνικά ή με sms για την κατ’ οίκον παραλαβή των προϊόντων. Κατά την παράδοση των ειδών θα πρέπει να έχουν μαζί τους δικό τους στυλό, τα βιβλιάρια κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο. Παράλληλα θα υπογράφουν σε κατάσταση για την παραλαβή των προϊόντων.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση του ωφελούμενου (χωρίς το γνήσιο της υπογραφής).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου