ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά «πρόδωσε» τον 44χρονο, που βρέθηκε νεκρός στο ΙΧ του

η-καρδιά-πρόδωσε-τον-44χρονο-που-βρέθ-126221

Η καρδιά πρόδωσε τελικά τον 44χρονο Βολιώτη που βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στο αυτοκίνητό του στην οδό Πολυμέρη.

Πρόκειται για τον Αθανάσιο Καρκαλέτσο από τη Νέα Ιωνία, που κηδεύεται σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι από τον Αγιο Λάζαρο σε στενό οικογενειακό περιβάλλον λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Χθες πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου του τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, αποδόθηκαν στην καρδιά του.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του αδερφού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συγκλονίζει.

«Καλό ταξίδι Bro. Οι Ερινύες σε άφησαν επιτέλους ήσυχο. Πιστεύω τώρα εκεί που είσαι να βρεις τη γαλήνη και την ηρεμία που τόσο σου έλειψαν σ’ αυτή τη σύντομη ταραχώδη ζωή σου. Σου εύχομαι εκεί που είσαι έστω και τώρα να αγαπήσεις τον εαυτό σου, κάτι που δεν έκανες στην επίγεια ζωή σου. Δώσε πολλά φιλιά στον μπαμπά και στη μαμά, σίγουρα δεν θα εκπλαγούν όταν θα ανταμώσετε. Καλή αντάμωση. Σε αγαπώ πολύ…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου προκάλεσε σοκ την Κυριακή στην τοπική κοινωνία όταν διερχόμενος πολίτης βρέθηκε αντιμέτωπος μπροστά σε εικόνα – σοκ.

Βαδίζοντας διαπίστωσε ότι άτομο ήταν πεσμένο πάνω στο τιμόνι του σταθμευμένου οχήματός του. Χτύπησε το παράθυρο, προκειμένου να δει αν είναι καλά.

Καθώς δεν υπήρξε ανταπόκριση κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έσπευσε άμεσα στο σημείο, διαπιστώνοντας ότι για τον 44χρονο ήταν πλέον αργά.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί. Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του μαρτυρούσε ότι ο θάνατός του είχε επέλθει πολλές ώρες πριν. Το άψυχο σώμα ήταν σε ακαμψία, κάτι που δείχνει ότι έμεινε για πολύ χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο, δίχως να γίνει αντιληπτό το μοιραίο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος μετέβη στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να αγοράσει φαγώσιμα από κατάστημα. Επιβιβάστηκε πάλι στο ΙΧ, αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να ξεκινήσει για τον προορισμό του. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου είχε χαρακτηρίσει τον θάνατό του αιφνίδιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου