ΤΟΠΙΚΑ

Κορονοϊός: Σε κατ’ οίκον περιορισμό στον Βόλο 36χρονη μητέρα και η 12χρονη κόρη της

κορονοϊός-σε-κατ-οίκον-περιορισμό-σ-127883

Μητέρα 36 χρόνων και η κόρη της 12 ετών προσήλθαν σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου με γριπώδη συμπτώματα. Αφού οδηγήθηκαν πρώτα στο Κέντρο Υποδοχής ύποπτων για κορονοϊό κρουσμάτων, ελήφθη επίχρισμα και από τις δύο. Ενημερώθηκε σχετικά ο ΕΟΔΥ και αφού δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες μητέρα και κόρη τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Επιπλέον από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι στο Νοσοκομείο εξετάστηκαν άλλοι τρεις άνδρες, ηλικίας 80, 83 και 86 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και τρείς γυναίκες 43, 82 και 85 χρόνων. Μετά τη λήψη επιχρισμάτων, ο 86χρονος άνδρας οδηγήθηκε στη Μονάδα Λοιμώξεων στο ισόγειο της παλιάς πτέρυγας του Αχιλλοπούλειου.

Στη Μονάδα Λοιμώξεων επίσης μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται η 85χρονη γυναίκα. Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης διακομίστηκαν οι δύο άνδρες 80 και 83 χρόνων, καθώς η 82χρονη γυναίκα.

Η 43χρονη μεταφέρθηκε και παραμένει σε νοσηλεία στην Α’ Παθολογική, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει και άλλο υποκείμενο νόσημα. Εκτός των προαναφερθέντων δείγμα επιχρίσματος ελήφθη επίσης από 44χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός προχθές Κυριακή στο αυτοκίνητό του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου