ΤΟΠΙΚΑ

Ποιες ώρες από αύριο θα είναι κλειστή η παραλία στον Βόλο

ποιες-ώρες-από-αύριο-θα-είναι-κλειστή-η-129280

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά για την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών στην παραλία Βόλου από αύριο Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά στον πεζόδρομο της προέκτασης της οδού Αργοναυτών κατά πλάτος από το ρείθρο του πεζοδρομίου έως και το ακραίο τμήμα του κρηπιδώματος και κατά μήκος, από το ύψος της οδού Καρτάλη έως και το Πανεπιστήμιο και από το ύψος της οδού Φιλελλήνων καθ’ όλο το μήκος του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου και την προέκταση της οδού Περραιβού.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών τίθεται σε εφαρμογή από αύριο Δευτέρα 6 Απριλίου και ώρα 14:00 και θα ισχύσει για 14 ημέρες, δηλαδή έως τις 6:00 της 19ης Απριλίου.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύει:

  • για τις καθημερινές (Δευτέρα έως και Παρασκευή) από 14:00 έως 8:00 της επομένης
  • για τα Σάββατα και Κυριακές καθ’ όλο το 24ωρο.

Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η είσοδος και κυκλοφορία ατόμων και οχημάτων για τη λήψη μέτρων που αφορούν ελλιμενισμένα σκάφη που βρίσκονται σε δυσχερή θέση και μόνο για λόγους ασφαλείας σκαφών λόφων δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου απρόβλεπτου γεγονότος, κατόπιν άδειας της λιμενικής αρχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου