ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία Αλ. Παπαρήγα στην παραλία του Βόλου

ομιλία-αλ-παπαρήγα-στην-παραλία-του-βό-851206

Σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στην παραλία του Βόλου θα μιλήσει απόψε στις 9 η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Νωρίτερα, στις 5 το απόγευμα, η κ. Παπαρήγα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ Μαγνησίας απευθύνει προσκλητήριο συμμετοχής στη σημερινή συγκέντρωση του Βόλου προκειμένου, όπως τονίζεται, «να γίνει ένα σταθερό πρώτο βήμα, να ανοίξει ο δρόμος για διέξοδο από τη σημερινή κατάσταση που φέρνει σε απόγνωση τη μεγάλη πλειοψηφία των εργατικών και λαϊκών οικογενειών, τις γυναίκες και τη νεολαία»
Στο κάλεσμα της Ν.Ε. του Κ.Κ.Ε. Μαγνησίας σημειώνονται ακόμη τα παρακάτω:
«Βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο και το ερώτημα «πότε θα γίνουν εκλογές» είναι πλασματικό, ενισχύει την πόλωση και τις αυταπάτες. Για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα το πραγματικό ερώτημα είναι «τι θα βγάλουν αυτές οι εκλογές». Κι αν, Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ., συνεχίζουν να εγκλωβίζουν μεγάλες μάζες του λαού μας, τότε θα έχει χαθεί άλλη μια ευκαιρία για την αποδυνάμωση των αντιλαϊκών πολιτικών τους και για την ενίσχυση της αντίστασης και της αντεπίθεσης ενάντια στα κόμματα του δικομματισμού αλλά και στα συμφέροντα που εκφράζουν οι πολιτικές τους.
Όλα αυτά τα χρόνια, το Κ.Κ.Ε. δεν περιμένει τις εκλογές για να κινηθεί, να εκθέσει τις Θέσεις του, να συζητήσει με τους εργαζόμενους την πρόταση εξουσίας που έχει ανάγκη ο τόπος. Θα αξιοποιήσει και την προεκλογική περίοδο, θα εντείνει την πολιτική δραστηριότητά του, ώστε με ενισχυμένη και την κοινοβουλευτική παρουσία του να αποτελεί στέρεο στήριγμα και δύναμη για το εργατικό και λαϊκό κίνημα.
Παράλληλα, το Κ.Κ.Ε., με όσες δυνάμεις διαθέτει, θα συνεχίσει να παλεύει καθημερινά μέσα στους χώρους δουλειάς, να έχει μόνιμο διάλογο με τους εργαζόμενους για τα προβλήματά τους και τις λύσεις που προτείνει, να σηκώνει μεγάλο βάρος του κινήματος για την απόκρουση των αντιδραστικών καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων.
Η πρόταση του Κ.Κ.Ε. για ρήξη με το δικομματισμό και σύγκρουση με τις δυνάμεις του κεφαλαίου και τους μηχανισμού του είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε. Η πρόταση εξουσίας στηρίζεται στη λαϊκή οικονομία, στη σχεδιασμένη οικονομική πολιτική που έχει στο κέντρο της προσοχής της τις σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας και βρίσκεται απέναντι και ενάντια στα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επαγγελματοβιοτέχνες και τους συνταξιούχους, ιδιαίτερα τις γυναίκες και τη νεολαία της περιοχής μας, να πάρουν μέρος στην πολιτική συγκέντρωση σήμερα στις 9 το βράδυ στην Παραλία του Βόλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου