ΤΟΠΙΚΑ

Μητέρα και γιος έμποροι ηρωίνης

μητέρα-και-γιος-έμποροι-ηρωίνης-851206

Μητέρα και γιος, μαζί με φίλο του, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη να κατέχουν ποσότητα ηρωίνης που υπολογίζεται σε 600 δόσεις! Οι τρεις τους, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είχαν αγοράσει την ηρωίνη από την Αθήνα, προκειμένου να την διαθέσουν στη συνέχεια έναντι τιμήματος στους τοξικομανείς του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.
Ειδικότερα, προχθές στις 8.30 το βράδυ, στο 260ο χλμ. της ΠΑΘΕ Αθηνών Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων της Πελασγίας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, έκαναν σήμα σε 25χρονο οδηγό αυτοκινήτου που κατευθυνόταν προς Βόλο να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα και οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το αυτοκίνητο στην εθνική οδό. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν εκτός του οδηγού, η 42χρονη μητέρα του και ένας 22χρονος φίλος του, όλοι κάτοικοι Νέας Ιωνίας. Κατά τον έλεγχο στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 47,6 γραμμαρίων σε νάιλον συσκευασία. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 25χρονου οδηγού του Ι.Χ. οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμη μία ποσότητα ηρωίνης, βάρους 0,7 γραμμαρίων, καθώς και υλικά συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως επίσης και τρία κινητά τηλέφωνα, 300 ευρώ και το αυτοκίνητο που επέβαιναν.
Οι συλληφθέντες χθες οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Βόλου, η οποία άσκησε σε βάρος τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στην Ανακρίτρια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου