ΤΟΠΙΚΑ

Βόλος: Το ερωτικό πάθος τους, έσπασε την καραντίνα!

βόλος-το-ερωτικό-πάθος-τους-έσπασε-την-135892

Δεν πίστευαν στα μάτια τους περιπολούντες λιμενικοί στο θέαμα που αντίκρισαν κατά τη διάρκεια ελέγχου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, στην παραλία του Βόλου.

Συγκεκριμένα, αντιλαμβανόμενοι περίεργες κινήσεις σε απόμερο παγκάκι του κεντρικού πάρκου πλησίασαν για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει. Εκπληκτοι οι δύο λιμενικοί είδαν ζευγάρι με …αδαμιαία περιβολή να έχει επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις.

Το ζευγάρι, ένας 37χρονος και μια 32χρονη, απορροφημένοι στο πάθος τους δεν αντελήφθησαν την παρουσία των λιμενικών, όταν οι τελευταίοι τούς διέκοψαν φωνάζοντας «έλεγχος».

Σαστισμένο το ζευγάρι, προσπαθούσε να καλυφθεί, ενώ ταυτόχρονα προσποιούταν ότι αναζητούσε τις βεβαιώσεις κυκλοφορίας μαζί με τις ταυτότητες που ζήτησαν οι λιμενικοί, για να διαπιστωθεί τελικά ότι δεν έφεραν μαζί τους τίποτε από τα δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι κλήθηκε να ακολουθήσει τους λιμενικούς στο Κεντρικό Λιμεναρχείο για εξακρίβωση στοιχείων. Και στους δύο επιβλήθηκε πρόστιμο άσκοπης μετακίνησης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος αντέδρασε ισχυριζόμενος ότι δεν συμπλήρωσε τη βεβαίωση, καθώς στο έντυπο δεν προβλέπεται αντίστοιχη αιτιολογία εξόδου. Η δε 32χρονη φέρεται να είπε: «Ας είναι το πρόστιμο, άξιζε τον κόπο».

Οι δυο τους με την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς, σήμερα Τετάρτη 1η Απριλίου, παραπέμπονται στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σχετικά άρθρα:

Σκόρπισε χαμόγελα το πρωταπριλιάτικο!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου