ΤΟΠΙΚΑ

Τροφή για τα αδέσποτα θα διαθέτει σε Συλλόγους και πολίτες ο Δήμος Βόλου

τροφή-για-τα-αδέσποτα-θα-διαθέτει-σε-συ-143415

Κατόπιν ενεργειών του Δήμου Βόλου, του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου και με μέριμνα του ειδικού σύμβουλου του Δήμου Βόλου, του κτηνίατρου Μιχάλη Τακόπουλου έχει γίνει προμήθεια νέας ποσότητας 1.600 kg τροφής για τα αδέσποτα ζώα της πόλης λόγω κορονοϊού.

Η χορήγηση της τροφής θα διατεθεί στις τοπικές κοινότητες, στις ενεργές φιλοζωικές οργανώσεις αλλά και σε μεμονωμένους πολίτες για την σίτιση των αδέσποτων εντός ορίων του Δήμου Βόλου, από το κτίριο Στρεφτάρη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τοπάλη με Γαλλίας κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα 24210 20412 και 6932916860.

Ο Δήμος Βόλου έχει μεριμνήσει με υπευθυνότητα να προμηθευτεί και τις ειδικές βεβαιώσεις που αφορούν σε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν προκειμένου να φροντίσουν αδέσποτα ζώα εντός των ορίων του δήμου στον οποίο βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν την ταυτότητα τους, να συμπληρώσουν στην βεβαίωση το σημείο που βρίσκονται τα αδέσποτα, τις ημέρες και τις ώρες της σίτισης για να λάβουν την τροφή.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης η διάρκεια της μετακίνησης για την σίτιση των αδέσποτων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις τρεις ώρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου