ΤΟΠΙΚΑ

Μείωση 80% στα ταξί λόγω κορονοϊού

μείωση-80-στα-ταξί-λόγω-κορονοϊού-144245

Ραγδαία πτώση λόγω κορονοϊού σημειώνει η επιβατική κίνηση τις δύο τελευταίες εβδομάδες

Ραγδαία μείωση που υπερβαίνει το 80% σημειώνεται στις επιβατική κίνηση των ταξί, ειδικά τις τελευταίες μέρες, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού.

Ελάχιστοι κυκλοφορούν πλέον ή χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς λόγω πανδημίας, ενώ μειωμένος είναι, στο μεταξύ, ο αριθμός των ταξί που βρίσκονται εν κινήσει.

Ατέλειωτες είναι οι ώρες αναμονής των επαγγελματιών στις πιάτσες, με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού «Volos Taxi» Ευδόκιμο Πασχαλίδη να επισημαίνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «είναι ανησυχητική η κατάσταση για όλους και πολύ περισσότερο για την οικονομία, διότι δεν γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι».

Στο μεταξύ, όλα τα μέλη του συνεταιρισμού, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών, περί τα 300 άτομα, έχουν εφοδιαστεί με την φόρμα μετακίνησης προκειμένου να εξυπηρετούνται στην καθημερινή τους εργασία. Τα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης τηρούνται απαρέγκλιτα για την ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών, ενώ όπως αναφέρει ο κ. Πασχαλίδης, σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν ληφθεί, μόνο ένα άτομο επιβιβάζεται κάθε φορά στο ταξί. «Μόνο στην περίπτωση που κάποιος πάει σε γιατρό ή σε νοσοκομείο ή για αιμοκάθαρση και έχει ανάγκη συνοδού μόνο τότε εισέρχονται δύο άτομα στο ταξί» είπε.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου