ΤΟΠΙΚΑ

Ειδικό σχέδιο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την αδιάλειπτη λειτουργία των υπηρεσιών της

ειδικό-σχέδιο-της-εδα-θεσσ-για-την-αδιά-144394

Διανομή φυσικού αερίου με ασφάλεια για το προσωπικό και τους καταναλωτές της

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ λειτουργεί με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών, όπως προκύπτουν από τις κείμενες διατάξεις του κώδικα, της άδειας διανομής και της άδειας διαχείρισης δικτύου διανομής, με πρωτεύοντα στόχο την εξασφάλιση της ομαλής, ασφαλούς, αξιόπιστης και αδιάλειπτης τεχνικής λειτουργίας των δικτύων διανομής. Λαμβάνοντας υπόψη την προστασία των εργαζομένων και των καταναλωτών και με σεβασμό στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ και της Πολιτείας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού η διοίκηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣέχει καταρτίσει ειδικό σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας με στόχο την αδιάλειπτη λειτουργία των κρίσιμων υπηρεσιών της. Περαιτέρω, η εταιρεία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, περιόρισε τον ρυθμό των δραστηριοτήτων της, ενημερώνοντας την αρχή και τους χρήστες διανομής.

Ειδικότερα, τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Καταναλωτών στη Θεσσαλονίκη και σε τέσσερις πόλεις στη Θεσσαλία λειτουργούν με περιορισμένη και ελεγχόμενη προσέλευση των καταναλωτών, καθώς και με αυστηρή τήρηση των οδηγιών προστασίας του ΕΟΔΥ αλλά και των ειδικών μέτρων που εφαρμόζει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Παράλληλα, λειτουργούν και έχουν ανακοινωθεί εναλλακτικές επιλογές για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών:

Ιστοσελίδα: www.edathess.gr

Τηλεφωνικό κέντρο: 11150

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για την εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων: [email protected].

Επισημαίνεται ότι οι περιπτώσεις των τελικών πελατών με ειδικές ανάγκες, ευάλωτων ομάδων και καταναλωτών εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ενώ η υπηρεσία άμεσης επέμβασης λειτουργεί σε συνεχή 24ωρη βάση για τη διαχείριση των συμβάντων που παρατηρούνται στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Τα ανωτέρω τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 23/3, λαμβάνονται καθημερινά υπόψη οι εξελίξεις και οι σχετικές ανακοινώσεις της πολιτείας και επανεκτιμώνται από την εταιρεία.

Εκδόθηκαν οι βεβαιώσεις κυκλοφορίας των εργαζομένων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας η οποία ισχύει από 23/3/2020.

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας και με γνώμονα την αδιάλειπτη και ασφαλή διανομή του φυσικού αερίου, η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική απομακρυσμένης εργασίας και παράλληλα πραγματοποιείται εβδομαδιαίος προγραμματισμός κατανομής ανθρώπινου δυναμικού, ο οποίος αναθεωρείται την τελευταία ημέρα κάθε εβδομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου