ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων στη Μαγνησία

αλλαγή-ωραρίου-λειτουργίας-των-φαρμα-148224

Τίθεται σε ισχύ από αύριο Πέμπτη 26 Μαρτίου το νέο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων της Μαγνησίας. Το ωράριο είναι υποχρεωτικό για όλα τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:30-16:30. Όσον αφορά τη Δημοτική Ενότητα Βόλου, τα εφημερεύοντα φαρμακεία θα λειτουργούν από τις 08:00 – 21:00 και τα διανυκτερεύοντα όλο το 24ωρο. Οι ομάδες εφημερίας θα διπλασιαστούν από Δευτέρα έως και Σάββατο, ενώ την Κυριακή οι εφημερίες θα παραμείνουν σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι και σήμερα.

Τα εφημερεύοντα στη Νέα Ιωνία, αντίστοιχα, θα είναι δύο όλες τις ημέρες της εβδομάδας όπως ήταν διαμορφωμένες μέχρι σήμερα οι ομάδες. Για την Περιφέρεια της Μαγνησίας οι εφημερίες δεν αλλάζουν.

«Για καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των μελών μας και των εργαζομένων τους , κυρίως κατά τη διάρκεια της εφημερίας, προτρέπουμε την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που έχουμε μέχρι σήμερα υιοθετήσει και επιπλέον όσοι το επιθυμούν να εξυπηρετούν το κοινό μέσα από τη θυρίδα ασφαλείας» επισημαίνεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου