ΤΟΠΙΚΑ

Όμιλος Ηρακλής: Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα*Ανοιχτή επιστολή του διευθύνοντα συμβούλου Δημ. Χανή σε προσωπικό και συνεργάτες

όμιλος-ηρακλής-εφαρμόζουμε-όλα-τα-απα-151317

Νέες διαβεβαιώσεις ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και ότι έχει συσταθεί για αυτό το σκοπό Ομάδα Επιχειρηματικής Συνέχειας, παρείχε σε επιστολή του προς όλο το προσωπικό της ΑΓΕΤ Ηρακλής και τους συνεργάτες ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Δημήτρης Χανής.

Ειδικότερα στην επιστολή που απευθύνεται σ’ όλους τους προαναφερθέντες ο κ. Χανής επισημαίνει:

«Η παγκόσμια εξάπλωση του κορονοϊού είναι πλέον γεγονός. Η χώρα μας, όπως και όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας. Σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας συγκυρία, η υγεία των ανθρώπων μας και η καλύτερη δυνατή προστασία και εξυπηρέτηση των συνεργατών μας αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα μας.

Από την πρώτη στιγμή, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, ώστε να συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην εθνική προσπάθεια επιβράδυνσης της εξάπλωσης του ιού. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη μας, ως μεγάλος οργανισμός και υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, να δώσουμε το σωστό παράδειγμα έναντι της χώρας μας, των συμπολιτών μας και των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιούμαστε.

Συστήσαμε την ειδική Ομάδα Επιχειρηματικής Συνέχειας, η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, ενημερώνεται διαρκώς από τις αρμόδιες κρατικές αρχές και συνεργάζεται με την αντίστοιχη ομάδα του Ομίλου LafargeHolcim, με στόχο να λαμβάνει τις απαραίτητες αποφάσεις με ταχύτητα και ευελιξία για την αποτελεσματική διαχείριση της κρίσης αυτής. Παράλληλα, έχουμε αναγνωρίσει και σχεδιάσει τις δράσεις για την προστασία των εργαζομένων μας, την ενίσχυση της ετοιμότητάς μας και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας μας.

Επιπρόσθετα, εφαρμόζουμε ήδη τα ακόλουθα προληπτικά μέτρα:

Ενημερώνουμε συστηματικά για τους τρόπους πρόληψης και προστασίας των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Λαμβάνουμε πρόσθετα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής σε όλες τις εγκαταστάσεις μας.

Εντείνουμε τις ενέργειες καθημερινής καθαριότητας στους χώρους εργασίας. Παρέχουμε τη δυνατότητα για ευέλικτη μορφή εργασίας – τηλεργασίας.

Περιορίζουμε σημαντικά τις επισκέψεις των εργαζομένων σε συνεργάτες στις απολύτως αναγκαίες.

Χορηγούμε άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους για τη φύλαξη των παιδιών. Μεριμνούμε για τους συναδέλφους που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Αναστείλαμε όλα τα επαγγελματικά ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, να σας ενημερώνουμε έγκαιρα αναφορικά με πρόσθετα προληπτικά μέτρα για την προστασία της υγείας όλων μας, καθώς και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υπεύθυνη, ασφαλή και αποτελεσματική συνεργασία μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου