Αχιλλοπούλειο: Επιπλέον τρία περιστατικά εξετάζονται ως ύποπτα για κορονοϊό

Τελευταία ενημέρωση: 2020-03-23, 17:56:09
Αχιλλοπούλειο: Επιπλέον τρία περιστατικά εξετάζονται ως ύποπτα για κορονοϊό

Τρία επιπλέον άτομα μετέβησαν σήμερα από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου με συμπτωματολογία που θεωρήθηκε «ύποπτη» για κορονοϊό.

Πρόκειται για δύο γυναίκες 50 και 54 χρόνων αντίστοιχα και έναν 77 χρονο άνδρα, οι οποίοι αφού έδωσαν επίχρισμα οδηγήθηκαν σε θαλάμους αρνητικής πίεσης προληπτικά, μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου, στον οποίο υποβλήθηκαν.

Υπενθυμίζεται, πως από χθες το βράδυ μέχρι και νωρίς το πρωί είχαν μεταβεί στο Νοσοκομείο άλλα πέντε άτομα, τρείς γυναίκες και δύο άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας 91χρονος που μεταφέρθηκε χθες το  βράδυ από την ευρύτερη περιοχή, με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό και κατέληξε τα ξημερώματα. Οι γιατροί δεν συνδέουν τον θάνατό του με τον κορονοϊό, καθώς διαπιστώθηκε πολυοργανική ανεπάρκεια, ωστόσο έχει ληφθεί δείγμα.

Οι ηλικίες των ατόμων που προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ήταν μεταξύ 50 έως 60 χρόνων. Από όλους ελήφθησαν επιχρίσματα τα οποία εστάλησαν στο εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.  Επιπροσθέτως αποτελέσματα αναμένονται και για  άλλες δύο περιπτώσεις. Μίας νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου και μίας ακόμη 40χρονης γυναίκας οι οποίες βρίσκονται προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=