ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται η «καμπάνια άμυνας» για το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου

συνεχίζεται-η-καμπάνια-άμυνας-για-τ-154285

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου για την άμεση ενίσχυση σμε απαραίτητα υλικά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καμπάνια που ξεκίνησε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος μαζί με πολλούς φίλους του Σωματείου «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου», με σκοπό την ενίσχυση του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου με όλα τα απαραίτητα υλικά.

Η «Καμπάνια Αμυνας», όπως τη χαρακτήρισε ο βουλευτής Μαγνησίας, αποβλέπει στην ενίσχυση του Νοσοκομείου, ώστε να αγορασθούν με μεγάλη ταχύτητα από το Σωματείο «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου» όλα τα απαραίτητα υλικά που χρειάζονται στο απαιτητικό τους έργο γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Εξάλλου, το ιστορικό Σωματείο «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου» είναι πάντα σε άμεση συνεργασία με τη διοίκηση και τους γιατρούς και γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες που δημιουργούνται κάθε ημέρα στο νοσοκομείο, αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Ο Χρήστος Μπουκώρος με την «Καμπάνια Αμυνας» προτρέπει όλους τους συμπολίτες να δείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν, ο καθένας με τις δικές του οικονομικές δυνατότητες.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι: «Ας δείξουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου, συμμετέχοντας ασχέτως ποσού και σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Ας δείξουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε, ακόμα και μένοντας σπίτι!».

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο ίδιος έκανε τη συμβολική κατάθεση του ποσού των 1.000 ευρώ στον λογαριασμό του σωματείου.

Οσοι επιθυμούν, να στηρίξουν το απαιτητικό έργο του Νοσοκομείο Βόλου, μπορούν να καταθέσουν ό,τι ποσό αυτοί επιθυμούν στον λογαριασμό του Σωματείου «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου» της EUROBANK με ΙΒΑΝ: GR73 0260 2240 0007 9010 0555 946.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου