ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη δωρεά των Μύλων Λούλη στο ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορονοιού

μεγάλη-δωρεά-των-μύλων-λούλη-στο-εσυ-γι-157034

Πρωτοβουλίες ύψιστης κοινωνικής αλληλεγγύης υλοποιεί η εταιρεία Μύλοι Λούλη, συνεισφέροντας έμπρακτα στην κοινή μάχη απέναντι στην εξάπλωση του κορονοϊού. Με βαθιά ιστορία 7 γενεών, μακρόχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς και αίσθημα συλλογικής ευθύνης και καθήκοντος, στέκεται με όσα μέσα διαθέτει, δίπλα σε όλους όσους δοκιμάζονται σε αυτήν την δύσκολη εθνική συγκυρία.

Συγκεκριμένα, διαθέτει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, πραγματοποιώντας στοχευμένες δωρεές ώστε να συμβάλει στην στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Αναλυτικότερα, ενισχύει την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου με την αγορά ενός καινούριου αναπνευστήρα υψηλής τεχνολογίας καθώς και ενισχυμένων χειρουργικών μπλουζών, φορητών monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών, τρικάναλου ηλεκτροκαρδιογράφου, παλμικών οξύμετρων δακτύλων, στηθοσκοπίων, ψηφιακών θερμομέτρων καθώς και χειρουργικών σκούφων.Ε πιπλέον, προχωρά στην δωρεά 30 Monitors τύπου ICU Bedside καθώς και 2 αναπνευστήρων στο Υπουργείο Υγείας. Αυτός ο εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας θα χρησιμοποιηθεί σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ως ένδειξη συμπαράστασης στα μέτρα πρόληψης που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, η εταιρεία διαθέτει πόρους για την ενίσχυση της ηρωικής μάχης που δίνουν καθημερινά και με αυταπάρνηση οι Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές κατά της νόσου.

Ολη η οικογένεια των Μύλων Λούλη και Μύλων Αγίου Γεωργίου με δύναμη και αισιοδοξία που θα νικήσει το φόβο, είναι εδώ για να συμβάλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της εθνικής αυτής πρόκλησης με ευθύνη και σεβασμό στους κανόνες.

Ευχαριστήρια επιστολή

Στην επιστολή που κοινοποίησε στον Υπουργό ο πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Λούλης, υπογραμμίζεται ότι οι επικεφαλής της εταιρείας βρίσκονται σε επαφή με την κ. Μαρία Γουλιέλμου από την Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας για όλα τα διαδικαστικά, ζητώντας την αποδοχή του Υπουργείου, για να προχωρήσει η διαδικασία παράδοσης.

Αμεση ήταν η απάντηση του Υπουργού Υγείας, ο οποίος εξέφρασε εγγράφως θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία για την συνδρομή της σε ώρες κοινωνικής ευθύνης. Στην ευχαριστήρια επιστολή του κ. Κικίλια για την «εξαιρετικά σημαντική δωρεά» όπως την χαρακτηρίζει, υπογραμμίζεται ότι η συγκινητική πρωτοβουλία της βιομηχανίας Μύλοι Λούλοι ΑΕ πραγματοποιείται «στο πλαίσιο της κρίσιμης συγκυρίας για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της μετάδοσης του κορονοϊού».

Απευθυνόμενος στους εμπνευστές της γενναιόδωρης και εξαιρετικά φιλάνθρωπης αυτής πρωτοβουλίας, που υλοποιείται σε μια καίρια στιγμή για την χώρα, ο Υπουργός Υγείας υπογραμμίζει: «Θέλουμε κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσουμε για την καίρια συνδρομή σας και να σας δηλώσουμε ότι αποδεχόμαστε άνευ ετέρου την δωρεά σας. Περαιτέρω σας δηλώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας θα συμπράξουν πάραυτα στην παραλαβή των εκ μέρους σας δωριζόμενων αντικειμένων, όταν μας δηλώσετε ότι αυτά καθίστανται διαθέσιμα και παραδοτέα».

Μακρά ιστορία

της εταιρίας Μύλοι Λούλη

Η εταιρία Μύλοι Λούλη που μετρά 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά, κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία και στην παραγωγή πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι στη Θήβα και στο Toshevo της Βουλγαρίας, έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση και την δημιουργία αξίας για το κοινωνικό σύνολο. Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ηπειρο πριν από 237 χρόνια οι Μύλοι Λούλη παράγουν σήμερα 170 διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με ονομασία Μύλοι Λούλη και Μύλοι Αγίου Γεωργίου όπως και 850 διαφορετικές πρώτες ύλες για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική.

Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί τους πελάτες της από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη. Η εταιρεία απασχολεί 310 εργαζόμενους, επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αναβαθμίσουν τα εργοστάσιά της συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία. Η Εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με τον διακριτικό τίτλο «ΛΟΥΛΗ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου