ΤΟΠΙΚΑ

Στο πόδι ένα ολόκληρο χωριό στη Μαγνησία!

στο-πόδι-ένα-ολόκληρο-χωριό-στη-μαγνησ-157059

Μετέβησαν εκεί για να περάσουν λίγες ημέρες στο εξοχικό τους και σήμαναν συναγερμό για… κορονοϊό

Στο πόδι σηκώθηκε χθες ολόκληρο χωριό όταν την εμφάνισή τους έκανε παρέα τεσσάρων νεαρών αντρών που αποφάσισαν να περάσουν λίγες ημέρες στο πατρικό σπίτι της μητέρας των δύο εξ αυτών. Η εμφάνιση των «ξένων» έσπειρε τον φόβο και τον πανικό για ενδεχόμενη διασπορά του κορονοϊού…

Πρόκειται για τους δύο γιους και δύο ανιψιούς του εκπροσώπου της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλη Ηλιόπουλου, οι οποίοι βρίσκονταν στον Βόλο και θέλησαν να πάνε στο Περίβλεπτο όπου υπάρχει σπίτι ιδιοκτησίας της οικογένειας για να περάσουν μερικές από τις ημέρες του αυτοπεριορισμού που συστήνει η Κυβέρνηση.

Το Περίβλεπτο είναι το χωριό καταγωγής της συζύγου του κ. Ηλιόπουλου, η οποία διαθέτει πατρικό σπίτι.

Οι τέσσερις νεαροί άντρες προμηθεύτηκαν τρόφιμα, ταινίες και παιχνίδια. «Δεν έχουν σκοπό να αρχίζουν να κόβουν βόλτα στην πλατεία. Στο σπίτι θα είναι. Κι αν βγουν για λίγο έξω, είναι στην εξοχή», σχολίαζε αγανακτισμένος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Ηλιόπουλος.

Μόλις οι κάτοικοι του Περιβλέπτου ενημερώθηκαν για την παρουσία των τεσσάρων «ξένων» ξεσηκώθηκαν. Οι διαμαρτυρίες έπεσαν βροχή στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας. Οι κάτοικοι φοβούνται για διασπορά του κορονοϊού ωστόσο όπως διαβεβαιώνει ο κ. Ηλιόπουλος οι τέσσερις άντρες είναι απολύτως υγιείς.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος του χωριού επικοινώνησε με τη σύζυγο του κ. Ηλιόπουλου την οποία ενημέρωσε για τις αντιδράσεις και τον φόβο που υπάρχουν και της ζήτησε να απομακρύνει τους τέσσερις άντρες από το χωριό, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κληθεί Αστυνομία.

Το τελευταίο μάλιστα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Ηλιόπουλου ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε το εξής: «Πήγαν τα παιδιά μου και τα ανίψια μου να καθίσουν λίγες ημέρες στο σπίτι μας στο Περίβλεπτο και ξεσηκώθηκαν οι συγχωριανοί να τους διώξουν για να μην τους μολύνουν. Εξοργίζομαι και λυπάμαι για τη βλακεία κάποιων ανθρώπων. Φυσικά δεν έχω σκοπό να παίξω το παιχνίδι τους».

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου