ΤΟΠΙΚΑ

Κανονικά η αποκομιδή απορριμμάτων Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

κανονικά-η-αποκομιδή-απορριμμάτων-χρ-409350

Κανονικά θα λειτουργήσει η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου το τριήμερο των Χριστουγέννων, όπως και το αντίστοιχο της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου η πόλη να διατηρηθεί καθαρή, τόσο στο κέντρο όσο και στις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες. Στόχος της Διεύθυνσης Καθαριότητας, όπως επισημαίνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χ. Τσαμπάζης, είναι ο ενιαίος Δήμος Βόλου στο σύνολό του να παρουσιάσει ελκυστική εικόνα στους επισκέπτες που αναμένονται στην περιοχή για τις γιορτές.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου η υπηρεσία θα λειτουργήσει με 9 οχήματα το πρωί και 2 το απόγευμα για την αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων απ’ όλο το πολεοδομικό συγκρότημα, ενώ το απόγευμα θα εργαστεί επίσης ένα απορριμματοφόρο για την αποκομιδή των υλικών ανακύκλωσης από το κέντρο της πόλης.

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ημέρα των Χριστουγέννων, θα εργαστούν 2 απορριμματοφόρα για την αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης – ένα το πρωί και ένα το απόγευμα – καθώς και 1 όχημα για την αποκομιδή της ανακύκλωσης το πρωί. Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου θα εργαστούν το πρωί 3 απορριμματοφόρα για την αποκομιδή της ανακύκλωσης και το απόγευμα 1 απορριμματοφόρο για τα οικιακά απορρίμματα και 1 όχημα της ανακύκλωσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου