ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή για τα ναρκωτικά μετά την απολογία στον ανακριτή

στη-φυλακή-για-τα-ναρκωτικά-μετά-την-απ-170277

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 38χρονος Αθηναίος, που συνελήφθη με κοκαΐνη βάρους 354 γραμμαρίων

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες ο 38χρονος Αθηναίος, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη σε μπλόκο της ΟΠΚΕ πριν τον κόμβο Μικροθηβών με κοκαΐνη βάρους 354 γραμμαρίων σε μορφή βράχου.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις του και σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε όσα είχε καταθέσει στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

Παραδέχτηκε τη μεταφορά των ναρκωτικών, όμως αρνήθηκε ότι ήταν δικά του και υποστήριξε ότι ο ίδιος ανέλαβε μόνο να κάνει τη μεταφορά για να ξεπληρώσει με αυτόν τον τρόπο οφειλή που είχε στον προμηθευτή τον ναρκωτικών. Επέμεινε, τέλος, ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Ωστόσο, η απολογία του δεν έπεισε. Η ποσότητα των ναρκωτικών που μετέφερε ισοδυναμούσε με 1.000 δόσεις κοκαΐνης, με παράνομο όφελος 90.000 ευρώ.

Μετά την απολογία του ο 38χρονος κρατήθηκε για να προφυλακιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι στη κατοχή του οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ είχαν εντοπίσει και κατασχέσει πυροβόλο όπλο GlockP26 με γεμιστήρα και 9 φυσίγγια, που ο 38χρονος είχε στη θέση του συνοδηγού, καθώς και δύο μαχαίρια με μήκος λάμας8,5 και 10 εκατοστών αντίστοιχα. Ακόμη κατέσχεσαν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διακίνηση των ναρκωτικών, όπως και το ποσό των 920 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα.

Επισημαίνεται ότι ο προφυλακισθείς δεν έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου