ΤΟΠΙΚΑ

Αρχίζει η υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ 2020

αρχίζει-η-υποβολή-δηλώσεων-οσδε-2020-172888

ΟΣΔΕ από τους παραγωγούς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου- Βορείων Σποράδων.

Οι παραγωγοί μπορούν να εξυπηρετούνται από τρία σημεία:

Συνεργείο στα γραφεία του συνεταιρισμού στα Ανω Λεχώνια: Οι παραγωγοί του Κεντρικού Πηλίου και άλλων περιοχών του νομού, θα μπορούν να επισκεφθούν το γραφείο του συνεταιρισμού (τηλ. 2428093572-2428093963).

Συνεργείο Ανατολικού και Νοτίου Πηλίου: Οι παραγωγοί από τη Ζαγορά και το Πουρί θα επικοινωνούν με την υπάλληλο Δέσποινα Γεωργούδη στο 6976417674 προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Στο Προμύρι (κοινοτικό καφενείο) το συνεργείο θα βρίσκεται στις 11, 12 και Μαρτίου, στον Λαύκο στις 11 και 12 Μαρτίου, στη Μηλίνα, Τρίκερι στις 13 Μαρτίου και σε Ανήλιο, Μακρυράχη, Κισσό, Αγ. Δημήτριο, Τσαγκαράδα, Μούρεσι, Ξουρίχτι (στο κοινοτικό καφενείο Ανηλίου) στις 17 Μαρτίου.

Συνεργείο με έδρα το υποκατάστημα στην Αργαλαστή: Παραγωγοί από Αργαλαστή, Ξινόβρυση, Συκή, Αφέτες, Νεοχώρι όσοι δεν μπόρεσαν να υποβάλλουν από Λαύκο, Προμύρι, Μηλίνα και Τρίκερι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το γραφείο του συνεταιρισμού στην Αργαλαστή από 16 Μαρτίου έως 15 Μαΐου.

Η υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ θα γίνεται σε συνεργασία με τους υπαλλήλους στην Αργαλαστή για να μην υπάρχει ταλαιπωρία. Οι δύσκολες περιπτώσεις με σιτηρά, πολλά αγροτεμάχια, με προγράμματα κ.τ.λ. μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συνεταιρισμού στα Ανω Λεχώνια για ραντεβού.

Οσοι παραγωγοί δεν μπορέσουν να υποβάλλουν δήλωση ΟΣΔΕ 2020 στα χωριά τους στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, μπορούν να την υποβάλλουν στα γραφεία του συνεταιρισμού στα Ανω Λεχώνια.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για όσους υποβάλλουν ΟΣΔΕ για πρώτη φορά: κωδικοί taxisnet από τον λογιστή, αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου, email, κινητό, αντίγραφο βιβλιαρίου τραπέζης, αντίγραφο βιβλιαρίου ΟΓΑ, αντίγραφο Ε9 2020 για τα ιδιόκτητα αγροτεμάχια, αντίγραφο ενοικιαστηρίων όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΦΜ του ιδιοκτήτη καθώς και ο ΑΤΑΚ του κάθε αγροτεμαχίου και συντεταγμένες με υπογραφή και σφραγίδα τοπογράφου ή τοπογραφικά με συντεταγμένες για όλα τα αγροτεμάχια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου