ΤΟΠΙΚΑ

Επιστολή του Επιμελητηρίου στο Βενιζέλο για την αύξηση των τελών στις νεκροφόρες

επιστολή-του-επιμελητηρίου-στο-βενιζ-410267

Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο απέστειλε το Επιμελητήριο Μαγνησίας σχετικά με την αύξηση των τελών κυκλοφορίας στις νεκροφόρες, με την οποία ζητά επανεξέταση του ζητήματος και την επαναφορά της μέχρι πρότινος ισχύουσας κατάστασης.

Το Επιμελητήριο εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο υπογραμμίζοντας ότι ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση στις τάξεις των ιδιοκτητών γραφείων τελετών, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη ξεκινήσει οι κινητοποιήσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, μιας και οι ιδιοκτήτες τους καλούνται να καταβάλλουν υπέρογκα ποσά για τέλη κυκλοφορίας τους.

Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών έχουν δώσει προθεσμία μέχρι και σήμερα στο Υπουργείο προκειμένου να αποσυρθεί η συγκεκριμένη απόφαση. Σε διαφορετική περίπτωση προειδοποιούν με κινητοποιήσεις υπογραμμίζοντας ότι θα «κάνουν Χριστούγεννα με τις νεκροφόρες στο Σύνταγμα». Σήμερα πάντως και σε επίπεδο Θεσσαλίας προγραμματίζεται συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό προκειμένου να ζητηθεί και η δική του συνδρομή προκειμένου να αναδειχτεί το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργείται στον κλάδο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου