ΤΟΠΙΚΑ

Φωτογραφικός διαγωνισμός για μαθητές από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας

φωτογραφικός-διαγωνισμός-για-μαθητέ-182626

Φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Μέτωπο Εκφοβισμός» προκηρύσσει το 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας με το σύνθημα «για να μην κινείσαι ανάμεσα στους 3 ρόλους του Θ (θύτες, θύματα, θεατές)».

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού στις 21 Μαρτίου και οι φωτογραφίες των μαθητών που θα λάβουν μέρος θα εκτεθούν σε ομαδική έκθεση στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας Βόλου στις 23 Μαρτίου.

Οσοι θέλουν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό καλούνται να υποβάλουν μέχρι τρεις φωτογραφίες, ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, οι οποίες να απεικονίζουν το θέμα.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν και ελεύθερη σε όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά φωτογραφικά αρχεία μορφής .jpg με τίτλο του αρχείου να σχηματίζεται από το ονοματεπώνυμό τους και τον τίτλο της φωτογραφίας σε λατινικούς χαρακτήρες. Οι φωτογραφίες να έχουν μέγεθος τουλάχιστον 2480×3508 pixels σε αρχείο jpg. Τις φωτογραφίες θα κρίνει τριμελής επιτροπή καθηγητών του σχολείου. Οι τρεις φωτογραφίες που θα λάβουν την υψηλότερη βαθμολογία θα βραβευτούν σε ειδική τελετή τη μέρα των εκδηλώσεων στον ίδιο χώρο.

Φωτογραφίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν έως 20 Μαρτίου στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας τηλ. 2421085929, Πλαβός Ελευθέριος, email: [email protected], με την ένδειξη για τον διαγωνισμό φωτογραφίας «Μέτωπο Εκφοβισμός».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου