ΤΟΠΙΚΑ

Κοινές δράσεις Μητρόπολης και «Πρότασης Ζωής»

κοινές-δράσεις-μητρόπολης-και-πρότα-184101

Συνάντηση μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου, του προέδρου του Κέντρου Πρόληψης Μαγνησίας “Πρόταση Ζωής”, κ. Ευθυμίου Ζιγγιρίδη, του Πρωτοσύγγελου Αρχιμανδρίτου π. Δαμασκηνού Κιαμέτη και του Α’ Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Σεβαστιανού Ζερβού, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στα Μελισσιάτικα.

Στο πλαίσιο των νέων στρατηγικών στόχων του Κέντρου Πρόληψης και της διεύρυνσης των ωφελουμένων κοινωνικών ομάδων και σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης τους ο κ. Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιγνάτιος, συζήτησαν για συγκεκριμένες δράσεις από κοινού μεταξύ του Κέντρου Πρόληψης και της Εκκλησίας. Κατέληξαν αρχικά σε δύο δράσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο. Η πρώτη δράση θα αφορά γονείς και παιδιά και θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης και η δεύτερη θα αφορά εκπαίδευση σε ιερείς, σε θέματα «επικοινωνίας» και προσέγγισης θεμάτων που αφορούν τους ανήλικους μέσω βιωματικών δράσεων. Επιπλέον συζητήθηκαν περαιτέρω δράσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον.

Εκπροσωπώντας το Κέντρο Πρόληψης, ο κ. Ζιγγιρίδης ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την φιλοξενία του και την θετική του διάθεση για συνεργασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου