Ο Βόλος και το Πήλιο ταυτόχρονα σε τρεις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Τελευταία ενημέρωση: 2020-02-27, 13:17:05
Ο Βόλος και το Πήλιο ταυτόχρονα σε τρεις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Με ταυτόχρονη παρουσία σε τρείς εκθέσεις τουρισμού, συνεχίστηκε η τουριστική προβολή του Βόλου και του Πηλίου. Ο Δήμος Βόλου/Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, μαζί με την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Ζαγοράς –Μουρεσίου και την Επιτροπή τουρισμού του Δήμου Νοτίου Πηλίου, οργάνωσαν και συμμετείχαν με  επιτυχία στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις  F.r.e.e. του Μονάχου στην Γερμανία, της T.T.R. στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και της Sajam Tourism στο Βελιγράδι της Ρουμανίας, από τις 19 έως 23 Φεβρουαρίου.

Ο προορισμός για ακόμη μια φορά προβλήθηκε συνολικά ως Βόλος και Πήλιο VOLOS PELION IT’S TRUE.

Η έκθεση της Σερβίας είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις των Βαλκανίων συγκεντρώνοντας επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες από το σύνολο των Βαλκανίων.

Παράλληλα, η έκθεση της Ρουμανίας παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον για την περιοχή καθώς η συγκεκριμένη χώρα έχει εξελιχθεί σε σημαντική αγορά για τον προορισμό. Αυτό αποδεικνύεται από τον πολύ μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που πλαισίωσαν την παρουσία του Βόλου και του Πηλίου στην Ρουμανία αλλά και από το υψηλό ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες της έκθεσης για το περίπτερο του Βόλου.

Τέλος, η έκθεση του Μονάχου, αφορά σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Γερμανίας αλλά και του εναλλακτικού τουρισμού στην κεντρική Ευρώπη. Η παρουσία της περιοχής συνδυάζει την προβολή των δράσεων του βουνού και της θάλασσας στο Γερμανικό κοινό αλλά και την προώθηση της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του Μονάχου με το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, η οποία για την περίοδο του 2020 θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, από τον Μάιο έως και το τέλος Οκτωβρίου.   

«Η παράλληλη συμμετοχή του VolosPelion σε 3 σημαντικές εκθέσεις τουρισμού σε τρείς χώρες ήταν ένα δύσκολο έργο που όμως ολοκληρώθηκε με επιτυχία χάρη στην συμμετοχή και συνεισφορά των τριών Δήμων της περιοχής, της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Μαγνησίας που επιμελήθηκε την παρουσίαση, της Ένωσης Επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου, και φυσικά των πάρα πολλών επαγγελματιών του τουρισμού που στελέχωσαν και τις τρεις αποστολές προβάλλοντας πρωτίστως τον Βόλο και το Πήλιο συνολικά σαν ένα μοναδικό και αυθεντικό τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα και φυσικά τις επιχειρήσεις τους» επισημαίνεται από την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βόλου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=