ΤΟΠΙΚΑ

Ερώτηση της παράταξης «Μαζί για τον Βόλο» για την κατάσταση του γηπέδου Ν. Αγχιάλου

ερώτηση-της-παράταξης-μαζί-για-τον-βό-185530

Την εγκατάλειψη του γηπέδου ποδοσφαίρου της Νέας Αγχιάλου καταγγέλλουν με ερώτησή της προς τη δημοτική αρχή οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Μαζί για το Βόλο». Η ερώτηση υπογράφεται και από τα έξι μέλη της παράταξης Αποστολάκη Ιάσονα, Ακρίβο Θανάση, Γάντζου Αφροδίτη, Μαυρογιάννη Λεωνίδα, Τσιτούμη Διαλεχτή και Παπαθανασίου Ελένη.

Η ερώτηση αναλυτικά:

«Κύριε Πρόεδρε, Στο γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται στη ΔΕ Νέας Αγχιάλου και χρησιμοποιείται από το τοπικό αθλητικό σωματείο «Α.Σ. ΠΥΡΑΣΟΣ», έχει καταστραφεί πλήρως η περίφραξη.

Πέραν από τις εικόνες ντροπής που παρουσιάζει, τείνει να μετατραπεί σε μια πολύ επικίνδυνη εστία τόσο για τους αθλούμενους εντός του γηπέδου, όσο και για τους περιπατητές εξωτερικά αυτού, αλλά και τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα τα μεταλλικά κιγκλιδώματα της περίφραξης δεν προσφέρουν πλέον καμία ασφάλεια, αφού έχουν διαβρωθεί, είναι σπασμένα και στρεβλωμένα, σε πολλά σημεία έχουν πλήρως αποκολληθεί και το κυριότερο, εκτείνονται επικίνδυνα εντός και εκτός του γηπέδου, με όλους τους εγκυμονούντες κινδύνους που μπορεί να προκληθούν.

Η όλη αυτή κατάσταση αποτυπώνεται πλήρως και στις φωτογραφίες που σας επισυνάπτω και οι οποίες είναι αποκαλυπτικές και αναδεικνύουν το σοβαρό υπαρκτό πρόβλημα.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή:

Εάν η όλη αυτή κατάσταση είναι σε γνώση της και τι παρεμβάσεις προτίθεται να κάνει, και με ποιο χρονοδιάγραμμα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και ο χώρος να προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου