ΤΟΠΙΚΑ

«Εσβησε» 11χρονο παιδί στο Νοσοκομείο Βόλου

εσβησε-11χρονο-παιδί-στο-νοσοκομείο-β-186053

Σοκ στον Βόλο από τον θάνατο 11χρονου. Σήμερα στις 6.20 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή ένα 11χρονο αγοράκι από την Νέα Ιωνία στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Το παιδί νοσηλεύονταν από χθες με πολύ υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική Κλινική και σύμφωνα με πληροφορίες, νοσούσε από το περασμένο Σάββατο. Το παιδί επισκέφθηκε δύο φορές στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία παιδίατρος και όταν ο πυρετός δεν έπεφτε και παρουσίασε και κεφαλαλγία, συνέστησε στους γονείς να το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

Το αγοράκι εισήχθη χθες στην Παιδιατρική Κλινική όπου υποβλήθηκε σε όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις, όπως αιματολογικές, ακτινογραφίες, οφθαλμολογικές, παιδιατρικές, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του κρίνονταν ελεγχόμενη και ο 11χρονος επικοινωνούσε με το περιβάλλον.

Ωστόσο σήμερα τα ξημερώματα η κατάσταση της υγείας του, δυστυχώς, επιδεινώθηκε ξαφνικά και ανέβασε πολύ υψηλή πίεση. Στην Παιδιατρική σήμανε συναγερμός. Αμεσα υπήρξε κινητοποίηση και το παιδάκι διασωληνώθηκε και ομάδα γιατρών βρίσκονταν διαρκώς δίπλα του και επί μία ώρα επιχειρούσαν με απινίδωση να το επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

«Φως» στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δοθούν μετά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 11χρονου που έχασαν ξαφνικά το αγγελούδι τους. Διαρκώς μαζί τους είναι ομάδα ψυχολόγων για να τους στηρίξει στην μεγάλη τους απώλεια, ενώ στο Νοσοκομείο έχουν μετέβησαν και αστυνομικοί που λαμβάνουν καταθέσεις.

Σχετικά θέματα:

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Βόλου για τον θάνατο του 11χρονου

Προκαταρτική από την Εισαγγελία Βόλου για τον θάνατο του 11χρονου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου