ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κοζανίτης

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-απόστολος-κοζανίτης-187171

Θλίψη για την απώλεια του πρώην τεχνικού διευθυντή στους «Μύλους Λούλη»

Απέραντη θλίψη σκόρπισε χθες η απώλεια του 83χρονου Βολιώτη Απόστολου Κοζανίτη, ο οποίος απεβίωσε μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Ο 83χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στον Βόλο. Είχε σπουδάσει στην Ελβετία τεχνικός κυλινδρομύλων και εργαζόταν μέχρι τη συνταξιοδότησή του στην εταιρεία «Μύλοι Λούλη» ως τεχνικός διευθυντής των μονάδων, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Είχε διατελέσει πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και πρόεδρος του Βιομηχανικού Τμήματος Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Καταγόταν από τον Βόλο όπου μεγάλωσε την οικογένειά του. Από τον γάμο του απέκτησε τρία παιδιά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει εφτά εγγόνια. Ηταν πολύ γνωστός και αγαπητός στον Βόλο. Ηταν μέλος του Ροταριανού Ομίλου. Ηταν ήρεμος, προσηνής, σοφός. Τα προβλήματα με την υγεία του ξεκίνησαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Με αφορμή το τραγικό άγγελμα θανάτου του το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Μύλοι Λούλη» συνήλθε εκτάκτως και εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα στην οικογένειά του, ενώ αποφάσισε στη μνήμη του εκλιπόντος να κάνει δωρεές στην ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, τις Ασπρες Πεταλούδες, το Γηροκομείο Βόλου και την Κιβωτό του Κόσμου.

Η κηδεία του 83χρονου θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 11:00 από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου