ΤΟΠΙΚΑ

Αναρτήθηκαν τα πορίσματα ζημιών από χαλάζι

αναρτήθηκαν-τα-πορίσματα-ζημιών-από-χ-188088

Έως τις 27 Φεβρουαρίου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών που υπέστησαν οι καλλιέργειες παραγωγών της τοπικής κοινότητας Μακρυράχης από το χαλάζι στις 10 Ιουλίου 2019.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορηθεί τα αποτελέσματα των πραγματογνωσμοσυνών και όποιος διαφωνεί μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης εντός δέκα ημερολογιακών ημερών έως 27 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι ο πίνακας που έχει αναρτηθεί περιέχει μόνο τα αποτελέσματα των επιτόπιων πραγματογνωμοσυνών που διενήργησαν γεωπόνοι εκτιμητές του ΕΛ.ΓΑ. στα αγροτεμάχια, όπως αυτά δηλώθηκαν από τους καλλιεργητές τους και ότι «σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει την αποζημιώσιμη παραγωγή των ζημιωθέντων αγροτεμαχίων και το ύψος της αποζημίωσης που προκύπτει από αυτή ούτε δημιουργεί δέσμευση στον ΕΛ.ΓΑ. για καταβολή αποζημίωσης», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή αποζημίωση είναι η εμπρόθεσμη υποβολή από τον παραγωγή «δήλωσης καλλιέργειας/ εκτροφής» στην οποία θα αναφέρονται και οι ζημιωθείσες καλλιέργειες και η εμπρόθεσμη καταβολή της αντίστοιχης ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου