ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βελιγράδι ο Χρήστος Μπουκώρος

στο-βελιγράδι-ο-χρήστος-μπουκώρος-189362

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του Σερβικού Κοινοβουλίου και επίσκεψη στη Διεθνή Τουριστική Εκθεση

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Βελιγράδι ο βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και πρόεδρος της Ελληνοσερβικής Επιτροπής Φιλίας της Βουλής, συναντήθηκε σήμερα στο Σερβικό Κοινοβουλίου με τον Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου και πρόεδρο της Σερβοελληνικής Επιτροπής Φιλίας κ. Αρσιτς.

Στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας, ο Σέρβος με τον Έλληνα ομόλογό του συμφώνησαν για τη συνέχιση των πολύ καλών κοινοβουλευτικών και πολιτικών σχέσεων μεταξύ των δύο Κοινοβουλίων. Επίσης συζήτησαν για τη θεματολογία της συνεδρίασης της κοινής Ελληνοσερβικής Επιτροπής τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στο Βελιγράδι.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής Μαγνησίας επισκέφθηκε τη Διεθνή Τουριστική Εκθεση του Βελιγραδίου, στην οποία έντονη είναι η ελληνική παρουσία. Σημειώνεται ότι πέρυσι περίπου 1 εκατομμύριο Σέρβοι επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές την Ελλάδα, πολλοί εκ των οποίων και τη Μαγνησία.

Ο Χρήστος Μπουκώρος παραβρέθηκε, στο πλαίσιο της έκθεσης, στην παρουσίαση του περιπτέρου του Βόλου και της Μαγνησίας, το οποίο αυτές τις ημέρες έχουν επισκεφθεί χιλιάδες Σέρβοι και είχε συνεργασία με τους τουριστικούς φορείς του νομού.

Σε κάθε περίπτωση, η Σερβική αγορά είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τον Βόλο, το Πήλιο και τις Β. Σποράδες, ενώ οι στενότατες φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών αποτελούν σταθερό παράγοντα συνεργασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου