ΤΟΠΙΚΑ

Την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου γιόρτασε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μηλεών

την-ημέρα-ασφαλούς-διαδικτύου-γιόρτα-189809

Στα πλαίσια δράσεων για την «Ημέρα εορτασμού της ασφαλούς και δημιουργικής απασχόλησης στο διαδίκτυο», πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη ενημερωτική ομιλία στους μαθητές της Γ’, Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μηλεών.

Επίτιμος προσκεκλημένος και ομιλητής ήταν ο κ. Σκόνδρας Γεώργιος, αρχιφύλακας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ευγενικός και απόλυτα επικοινωνιακός παρουσίασε με εξαίρετο τρόπο όλους τους κινδύνους που «παραμονεύουν» από την κακή χρήση του διαδικτύου. Οι μαθητές απορροφημένοι από την παρουσίαση, παρόλο που διήρκησε αρκετή ώρα, απόλυτα ευχαριστημένοι από όσα άκουσαν και λύνοντας πολλές απορίες, ζήτησαν εκ νέου συνάντηση με τον κ. Σκόνδρα, για περαιτέρω βιωματική δράση, η οποία θα πλαισιωθεί με τη συμμετοχή και των γονέων.

Οι γονείς δέχτηκαν με χαρά μια ενημέρωση για μετά το Πάσχα, ύστερα από τις αφηγήσεις των μαθητών και όσων αποκόμισαν. Όπως επισημαίνεται από την Διεύθυνση του σχολείου, «Θεωρούμε πολύ θετικό, άνθρωποι της αστυνομίας, να παρουσιάζουν με τόσο ευέλικτο, αλλά εύστοχο τρόπο τις «παγίδες» του διαδικτύου. Η συνεργασία μας παραμένει ενεργή και θα επισφραγιστεί με μια ακόμη εποικοδομητική συνάντηση στο μέλλον».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου