ΤΟΠΙΚΑ

Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε 40χρονο ποδηλάτη στις Αλυκές

αγέλη-σκύλων-επιτέθηκε-σε-40χρονο-ποδηλ-189984

«Τραγική η κατάσταση με τα αδέσποτα» λέει ο πολίτης, που ευτυχώς γλίτωσε με αμυχές

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε χθες η απογευματινή βόλτα για 40χρονο κάτοικο Αγίου Στεφάνου. Απολάμβανε με το ποδήλατό του τη διαδρομή για τις Αλυκές και όταν έφθασε στο κέντρο, στις καφετέριες της περιοχής, σε ανύποπτη χρονική στιγμή αγέλη τού επιτέθηκε και σκύλος τον δάγκωσε στο πόδι.

Ο ποδηλάτης ήταν τυχερός στην ατυχία του, καθώς φορούσε μποτάκια και έτσι τα δόντια του σκύλου τού προκάλεσαν μόνο αμυχές. Ταραγμένος κυνήγησε τα ζώα να απομακρυνθούν, ενώ μάρτυρες του περιστατικού παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τις σκηνές που εκτυλίσσονταν.

Ευτυχώς, το επεισόδιο σταμάτησε εκεί με την απομάκρυνση των ζώων και δεν υπήρξε συνέχεια. Ο ποδηλάτης επισκέφτηκε αμέσως το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και του χορηγήθηκαν αντιτετανικός ορός και αντιβίωση. Απηυδισμένος από την κατάσταση απευθύνθηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για να διαμαρτυρηθεί. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη βόλτα που έκανε με τον 6χρονο γιο του στον Άγιο Στέφανο και μία αγέλη τους πήρε στο κυνήγι. Τότε σώθηκαν την τελευταία στιγμή, επειδή είχε κατήφορο και έτρεξαν γρήγορα, λέει ο ίδιος.

«Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στον δρόμο. Η κατάσταση είναι τραγική, τόσο στον Αγιο Στέφανο, όσο και στις Αλυκές. Κάτι πρέπει να γίνει. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη», προσθέτει.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου