ΤΟΠΙΚΑ

Γιόρταζαν τον Ερωτα και την Αγάπη οι ηλικιωμένοι του ΚΗΦΗ Αγριάς

γιόρταζαν-τον-ερωτα-και-την-αγάπη-οι-ηλ-191038

Εκδήλωση – ομιλία με θέμα «Η αγάπη και ο έρωτας για τα άτομα στην Τρίτη ηλικία» πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο ΚΗΦΗ Αγριάς.

Ετσι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάστηκε με ομιλία του πρώην Διευθυντή της ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου και νυν συγγραφέα και καθηγητή Παιδαγωγικής κ. Κωνσταντίνου Βαϊνά, αφήγηση ποιημάτων του συγγραφέα και ποιητή κ. Γιάννη Μακρόπουλου, παρέα με τη συμμετοχή της χορωδίας του Πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου με χοράρχη την κ. Αγγελική Κοντοπούλου και μέλη του ΚΑΠΗ Αγριάς, σε μια πολύ όμορφη γιορτή που έδωσε μεγάλη χαρά και πολλά χαμόγελα σε όλους με τραγούδια και χορούς σε ρυθμούς τανγκό και βαλς μιας παλιάς εποχής.

Όπως τονίστηκε στην ομιλία του κ. Βαϊνά, ο έρωτας και συγκεκριμένα η αγάπη μεταξύ των δύο συζύγων δεν εξαφανίζεται για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, απλώς περνά σε μια διαφορετική φάση από την οποία όμως βαθμιαία μπορεί να εκλείπει το σεξουαλικό στοιχείο, η αγάπη όμως παραμένει!

Το προσωπικό του ΚΗΦΗ ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον χορηγό τους, την ΕΨΑ Αγριάς για τη δωρεάν προσφορά αναψυκτικών και χυμών στη δομή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου