Με δύο ομάδες το 4ο Δημοτικό Ν. Ιωνίας στο διαγωνισμό ρομποτικής

Τελευταία ενημέρωση: 2020-02-20, 19:31:10
Με δύο ομάδες το 4ο Δημοτικό Ν. Ιωνίας στο διαγωνισμό ρομποτικής

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας Βόλου "Παναγιώτης Κατσιρέλος" συμμετείχε με δύο ομάδες στην προκριματική φάση του διαγωνισμού ρομποτικής FLL (First Lego League) περιφέρειας Θεσσαλίας, με τίτλο "City Shaper" την περασμένη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έλαβε μέρος στον θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο ήταν και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης.

Το συγκεκριμένο σχολείο ήταν ένα από τα δύο δημόσια σχολεία που συμμετείχε στον διαγωνισμό ανάμεσα σε 19 συμμετοχές (τα υπόλοιπα ήταν ιδιωτικά), ενώ ήταν το μοναδικό σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και το μοναδικό που συμμετείχε με δύο ομάδες: ROBOKATS και ROBOFRIENDS.

Οι μαθητές που συμμετείχαν ήταν οι:

ROBOKATS

Κυρίτσης Γεώργιος

Κωλέττης Παναγιώτης

Κωσταράς Χρόνης

Κωστόπουλος  Νικόλαος

Ντέρτσα Ιωάννα

Ντίνας Κωνσταντίνος-Νικάνορας

Παπανδρέου Γεώργιος-Παναγιώτης

Παρασκευοπούλου Κατερίνα

Οροκλού Ευαγγελία

Σαρσέντου Αναστασία

 

ROBOFRIENDS

Νίνου Φωτεινή

Σιδερά Αποστολία

Σκρομπέκη Μαρία

Στατήρας Κωνσταντίνος

Στύλας Απόστολος

Τρίγκας Δημήτριος

Tσεκερίδου Χριστίνα

Τσώλης Γεώργιος

Φούντα Φρειδερίκη Μαρία

Χατζηγεωργίου Παρασκευάς

Παρόλο που δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση, η συμμετοχή με δύο ομάδες ενός δημόσιου σχολείου δείχνει ότι εκεί που υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος. Η συμμετοχή έγινε δυνατή με τη βοήθεια της Διεύθυνσης του σχολείου, με την αγάπη και το ζήλο του δασκάλου-προπονητού κ. Ζαμπέτογλου Γεώργιου και κυρίως την θέληση και τον "κόπο" των μαθητών/τριών που παρακολουθούσαν τα μαθήματα και προετοιμαζόταν τόσο στις προβλεπόμενες από το πρόγραμμα αλλά και σε ώρες διαλειμμάτων αλλά πέραν του ωραρίου, με την στήριξη των γονέων/κηδεμόνων αλλά και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Επόμενο βήμα είναι η συμμετοχή του σχολείου και πάλι με δύο ομάδες σε διαγωνισμό ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου 2020 στην Ελασσόνα.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους μαθητές/τριες και τον δάσκαλο που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση και δηλώνει ότι είναι πάντα έτοιμο να υποστηρίξει οποιαδήποτε δράση αναλάβουν οι μαθητές και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου. 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=