ΤΟΠΙΚΑ

Διαγωνισμός για την επέτειο του ‘21 από το κατάστημα «Σοφιάδης»

διαγωνισμός-για-την-επέτειο-του-21-από-192214

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Πανελλήνιο διαγωνισμό χειροτεχνίας με θέμα την Επανάσταση του ’21 προκηρύσσει το κατάστημα «Σοφιάδης» στον Βόλο, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων.

Ο διαγωνισμός, καθώς και η εκπτωτική κάρτα που προσφέρει δωρεάν το κατάστημα, ήταν οι εκπλήξεις, τις οποίες ανακοίνωσε ο Νίκος Σοφιάδης στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του καταστήματος.

Ο διαγωνισμός χειροτεχνίας, όπως εξήγησε ο κ. Σοφιάδης, τελεί υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Δημητριάδος και μπορούν να συμμετάσχουν οι πελάτες του καταστήματος, δημιουργώντας έργα με πηγή έμπνευσης την Επανάσταση του ‘21.

Τα δέκα έργα που θα διακριθούν θα παρουσιαστούν στις επετειακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, ενώ στα τρία πρώτα θα απονεμηθεί έπαθλο, που θα ανακοινωθεί προσεχώς μαζί με τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και ευλόγησαν την πίτα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιγνάτιος, ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Κονταξής και ο π. Απόστολος Θάνος. Παρέστησαν επίσης η πρώην υπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκπρόσωποι του βουλευτή Κωνσταντίνου Μαραβέγια, ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Πράττος, ο οποίος ήταν ο τυχερός της εκδήλωσης, ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Νάσιος, εκπρόσωποι Συλλόγων και Ιδρυμάτων της πόλης και πλήθος κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου