ΤΟΠΙΚΑ

Νέα δωρεά του Χαρ. Τσιμά στο Γηροκομείο Βόλου

νέα-δωρεά-του-χαρ-τσιμά-στο-γηροκομείο-193647

Το Ίδρυμα «Γηροκομείον Βόλου» και το Φιλανθρωπικό Σωματείο του Ιδρύματος εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Χαράλαμπο Τσιμά, τον άνθρωπο που –όπως επισημαίνουν- «οποιαδήποτε στιγμή του ζητήθηκε να βοηθήσει το έκανε απλόχερα και ανιδιοτελώς.Τον άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα με αγάπη και σεβασμό βοηθώντας απρόσκοπτα το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος. Έτσι λοιπόν και τώρα, όπως όλες τις προηγούμενες φορές χωρίς δεύτερη σκέψη ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος ανανέωσης του μηχανογραφικού εξοπλισμού των γραφείων τόσο του Ιδρύματος όσο και του Φιλανθρωπικού Σωματείο».

Πιο συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν 5 ολόκληρες μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών με αντίστοιχες τελευταίας σύγχρονης τεχνολογίας, 4 εκτυπωτές και 1 πολυμηχάνημα υψηλών προδιαγραφών. Η νέα αυτή ευγενική χορηγία του κ.Τσιμά συντέλεσε στην προσπάθεια αναβάθμισης για την παροχή υψηλών υπηρεσιών και σε διοικητικό επίπεδο.

«Οι ευχαριστίες μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε στον άνθρωπο που η προσφορά του προς κάθε συνάνθρωπό του δεν σταματά ποτέ και το όραμά μας για μακροημέρευση κι αναβάθμιση του Ιδρύματος τον βρίσκει πάντα αρωγό και συνοδοιπόρο», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Γηροκομείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου