ΤΟΠΙΚΑ

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Βόλου ο Θανάσης Ακρίβος

ορκίστηκε-δημοτικός-σύμβουλος-βόλου-194558

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος σήμερα από τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο Θανάσης Ακρίβος που κατέλαβε την έδρα της Φωτεινής Κοκκινάκη στην παράταξη «Μαζί για τον Βόλο», μετά την παραίτησή της την περασμένη εβδομάδα.

Σε δήλωσή του μετά την ορκωμοσία ο κ. Ακρίβος ανέφερε τα εξής:

«Με βαρύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου που με στήριξαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές, ορκίσθηκα σήμερα και ανέλαβα την θέση του Δημοτικού Συμβούλου στον ενιαίο Δήμο Βόλου.

Το να αντικαθιστά κάποιος στο Δημοτικό Συμβούλιο την Φωτεινή Κοκκινάκη, που με δύο δεκαετίες συνεχούς εκλογής, αγώνων και προσφοράς της στα κοινά, έχει σημαδέψει τα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης μας , αυτό δείχνει από μόνο του τις τεράστιες ευθύνες που προσωπικά αναλαμβάνω.

Από την άλλη, θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης Ιάσονα Αποστολάκη, για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε από την πρώτη στιγμή που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο των πρόσφατων δημοτικών εκλογών και να τον διαβεβαιώσω, ότι θα σταθώ δίπλα του ένθερμος υποστηρικτής των θέσεων και των αξιών της παράταξης «Μαζί για τον Βόλο».

Προσωπικά πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα και σήμερα, ότι τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκή ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στον συντοπίτη.
Αυτό έκανα πάντα…
Αυτό θέλω να πράξω και τώρα.

Από τη νέα μου θέση στο Δ.Σ. Βόλου, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα αγωνισθώ – με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης και των συνδημοτών μας – να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου τόσο από τη Ν. Ιωνία, όσο και από τις υπόλοιπες Δ.Ε. του Δήμου Βόλου, αλλά κυρίως να υπηρετήσω, μαζί με όλη την ομάδα της δημοτικής μας παράταξής, τον κοινό αγώνα για μια καλύτερη και ανθρώπινη πόλη, για μια πόλη με πραγματική ποιότητα ζωής, στηρίζοντας όποια θετική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής οδηγεί προς την κατεύθυνση αυτή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου