ΤΟΠΙΚΑ

Εύσημα εθελοντικής προσφοράς

εύσημα-εθελοντικής-προσφοράς-194922

Ο «Ιππόκαμπος» τίμησε τον βουλευτή Χρήστο Μπουκώρο, τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και όσους στηρίζουν τις προσπάθειες του Σωματείου

Με ιδιαίτερη επιτυχία το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση-κοπή πίτας και τίμησε παράλληλα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και φίλους του Σωματείου, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο «Τα Καναράκια».

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, με τη διευθύντρια σύνταξης της εφημερίδας Βάσω Σαμακοβλή να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα για λογαριασμό του εκδότη της εφημερίδας Γιώργου Πώποτα.

Επίσης τιμήθηκαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ASTRA, ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV και TRT. Την τιμητική πλακέτα από την TRT παρέλαβε η πρόεδρος του σταθμού Τούλα Παπαδοπούλου.

Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν επίσης ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, ως πρώην διευθυντής της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ο Λάζαρος Γαϊτάνης, πρ. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, τακτικό μέλος του Σωματείου, ο οποίος διετέλεσε και γεν. γραμματέας του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ» και ο Μιχάλης Μεϊκόπουλος ιατρός και «ΦΙΛΟΣ» του Σωματείου, την πλακέτα του οποίου, παρέλαβε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος βουλευτής Μαγνησίας. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η Ανδρομάχη Ροϊλού εκπροσωπώντας τη Ζέττα Μακρή.

Παρευρέθηκε επίσης η πρ. υφυπουργός Εσωτερικών και πρ. βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, οι βουλευτές Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης και η Αικατερίνη Παπανάτσιου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο γεν. γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Κώστας Λούλης.

Επίσης παρευρέθηκαν αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Μόρας, ο πρόεδρος της Εταιρείας Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού ΕΚΠΟΛ της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γεώργιος Κίτσιος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργος Ζιώγας.

Τον δήμαρχο Βόλου εκπροσώπησε η Αναστασία Μορφογιάννη πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, ενώ παρευρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Παρασκευή Αναγνώστου – Στάθη, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου Ανδρέας Ζέρβας και Απόστολος Νάσιος αντίστοιχα, ο Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, ο Θέμης Τζούνης πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Επιτροπής του Δήμου Βόλου, δημοτικός σύμβουλος και η Σοφία Χάλαρη αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, δημοτική σύμβουλος.

Μεταξύ των παριστάμενων ο τ. διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασίλης Καραΐσκος και ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλης Ηλιόπουλος, ο Ααρών Αβδελάς ταμίας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, την Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου εκπροσώπησε ο πρόεδρός της Ηλίας Κουτσερής, ο Νίκος Βαραλής Μέλος Δ.Σ. «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ» και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Ορθόδοξη μαρτυρία.

Παρέστησαν επίσης ο Στέφανος Πάικος πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, ο Αθανάσιος Πατσιούρας α’ αντιπρόεδρος Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, ο Γεώργιος Φωτόπουλος τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο οποίος εκπροσώπησε την πρόεδρο του Κέντρου Δήμητρα Παππά, ο Ευάγγελος Τσόκος β΄ αναπληρωματικός αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας – ταμίας του Συλλόγου Ατόμων Γονέων και Φίλων στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Μαγνησίας, η Ουρανία Καρανικόλα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ, ο αντιπρόεδρος και η ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Μαγνησίας Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος και η Παναγιώτα Ταταρίδου αντίστοιχα, η Αρτεμις Ζαβαλίγκου γενική γραμματέας της Πανθεσσαλικής Ενωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ο Αθανάσιος Μπακαλιάνος πρόεδρος του ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες» καθώς επίσης και η Χρύσα Βεργούλια ψυχολόγος του ιδρύματος, η Μαρία Μαυριγκοπούλου πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Υγεία Δήμου Βόλου, η ιδρύτρια της ΚοινΣΕΠ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» Ευγενία Φραγκούλη, οι υπεύθυνοι του ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΩΓΗ» Κατερίνα Φυτιλή και Ιωάννης Δεληζήσης, η Αννα Παυριανίδου μουσικοθεραπεύτρια – ταμίας της Ενωσης Ποντίων Ν. Μαγνησίας, η Λεμονιά Μουλά συγγραφέας, η Βίκυ Καποτά παραγωγός εκπομπών λόγου στην ΕΡΤ Α.Ε., η Στεφανία Βενιέρη – Χυδιά κοινωνιολόγος – δημιουργός ντοκιμαντέρ και ο Χάρης Ξυδιάς σκηνοθέτης – παραγωγός.

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα μέλη, αλλά και τους φίλους του Σωματείου που έδωσαν το «παρών», καθώς επίσης και σε όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά , για την προβολή και προώθηση της εκδήλωσης. Επιπλέον ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας με τη βοήθεια των οποίων πραγματοποιήθηκε η σχετική λαχειοφόρος» υπογραμμίζουν τα μέλη του Σωματείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου