ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γ. Εμμανουηλίδη μετά από επτά χρόνια προσφοράς

ολοκληρώθηκε-η-θητεία-του-γ-εμμανουηλ-196123

Συγκινητικό το κλίμα στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στον Βόλο, καθώς συνέπεσε με την αποχώρηση του Γιώργου Εμμανουλίδη από τα ηνία της γαλάζιας νεολαίας.

Μετά από επτά χρόνια αγώνα και προσφοράς στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, ο κ. Εμμανουηλίδης διανύει το τέλος της θητείας του (υπάρχει ο περιορισμός θητειών από το καταστατικό της οργάνωσης), έχοντας όμως διανύσει πολλά «χιλιόμετρα» σ’ αυτή την κομματική πορεία για τη στήριξη της γαλάζιας νεολαίας, την ανάδειξη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ σε πρώτη φοιτητική δύναμη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στην επικράτηση της ΝΔ σε διάφορες εκλογικές μάχες.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές Χρήστος Μπουκώρος, Ζέττα Μακρή, Θανάσης Λιούπης, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, καθώς επίσης οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Αργύρης Κοπάνας και Βαγγέλης Γούσιος, ο αντιδήμαρχος Βόλου Θανάσης Σταυρίδης, ο δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος και ο διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Β. Σωκράτης Αναγνώστου.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας οι επίσημοι προσκεκλημένοι στον χαιρετισμό τους επαίνεσαν όλοι το έργο και την προσφορά του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Γιώργου Εμμανουηλίδη για τη παράταξη και τον ευχαρίστησαν για τους αγώνες που έδωσε.

«Το 2020 είναι μία χρονιά αλλαγής για την Ελλάδα καθώς τελειώσαμε με τα capital control, μπήκαμε σε μία αναπτυξιακή τροχιά, ενώ δίνεται οριστικό τέλος στην βαθιά οικονομική κρίση που ταλαιπώρησε τον τόπο μας.

Είναι ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας καθώς λόγω του περιορισμού των δύο θητειών μετά από 7 χρόνια αγώνα και συνεισφοράς στην παράταξη ο πρόεδρός μας Γιώργος Εμμανουηλίδης διανύει το τέλος της θητείας του από το πόστο αυτό. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, καθώς επί των θητειών του η οργάνωση μεγάλωσε με πάνω από 2500 νέα μέλη, αριθμό ρεκόρ για επαρχιακή ΟΝΝΕΔ και στην ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Βόλου για την συνεισφορά ως αρωγός στον γραμματέα Δονάτο Διαμάντη που μαζί έγραψαν ιστορία βάζοντας μετά από πολλά χρόνια ξανά στη πρώτη θέση την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας! Επίσης, τον ευχαριστούμε θερμά για τις εκλογικές μάχες στις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές που ήταν πάντα στη πρώτη γραμμή ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από το 2013 έως σήμερα.

Για τον τόπο μας είναι μία ιδιαίτερα ευλογημένη χρονιά καθώς η Μαγνησία εκπροσωπείται κυβερνητικά από τους τέσσερις βουλευτές της και τους δύο γενικούς γραμματείς με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται δυσεπίλυτα και χρόνια προβλήματα στην κεντρική διοίκηση. Ως ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας είμαστε υπερήφανοι για τον νικηφόρο αγώνα που δώσαμε κατά του λαϊκισμού και αναδείξαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της χώρας και τον πρόεδρό μας Παύλο Μαρινάκη στα ηνία της οργάνωσης, ενώ η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Βόλου με μπροστάρη τον γραμματέα της Δονάτο Διαμάντη είναι στην πρώτη θέση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου