ΤΟΠΙΚΑ

Χρονιά ορόσημο το 2020 για τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου

χρονιά-ορόσημο-το-2020-για-τον-εμπορικό-σύ-196345

Στο κέντρο «Ελλάδος Εικόνες» πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και απονομής των βραβείων του Διαγωνισμού Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας που είχε διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Οντόπουλος αναφέρθηκε στην ιστορικότητα του Συλλόγου, τη διαχρονική προσφορά του στην πόλη και την τοπική οικονομία. Υπογράμμισε επίσης την πρωτοβουλία του ΕΣΒ για την αναβίωση του Επιχειρηματικού Πανοράματος και ευχήθηκε το 2020 να είναι χρονιά ορόσημο για την αγορά και την τοπική οικονομία.

Επισήμανε ακόμη την ανάγκη στενής συνεργασίας των φορέων της πόλης για τα προβλήματα και τις προκλήσεις του μέλλοντος, ενώ ευχαρίστησε τα μέλη για τη στήριξη στη διοίκηση, ζητώντας παράλληλα από όλο τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο του Βόλου να βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο να ενημερώνει για διάφορα προβλήματα και να παλεύει μαζί με τη διοίκηση για την προώθηση θεμάτων που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε η παρουσίαση των συμμετοχών και η βράβευση των καταστημάτων που πήραν μέρος στον Διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας. Ο διαγωνισμός αυτός γίνεται πλέον θεσμός , καθώς, όπως επισημάνθηκε, συμβάλει στην δημιουργία χαρούμενου εορταστικού κλίματος στην πόλη και στην ευγενή δημιουργική καλλιτεχνική άμιλλα των επιχειρήσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου