ΤΟΠΙΚΑ

Γ. Στεργίου: Η χώρα απέκτησε επιτέλους πολιτική πυξίδα

γ-στεργίου-η-χώρα-απέκτησε-επιτέλους-π-196974

«Η χώρα επιτέλους απέκτησε πολιτική πυξίδα» δήλωσε ο γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Σάββατο το βράδυ, στο περιθώριο της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, στο κέντρο Souipas Palace.

Σύμφωνα με τον κ. Στεργίου, η κυβέρνηση υλοποιεί με συνέπεια τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. «Οταν θέσαμε ως προτεραιότητά μας να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών γνωρίζαμε ότι θα αναμετρηθούμε με παθογένειες του πρόσφατου αλλά και του απώτερου παρελθόντος», ανέφερε ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος, τονίζοντας παράλληλα ότι, περισσότερες από 60 προεκλογικές της δεσμεύσεις έχουν ήδη υλοποιηθεί, καθώς η ΝΔ θέλει να χτίσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης και συνέπειας λόγων και πράξεων, όπως συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σημείωσε: «Ακόμα και αν συγκυριακά προβληματίσουμε κάποιες τοπικές κοινωνίες, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ως κόμμα θα συμβάλλουμε σε ένα γόνιμο διάλογο και δεν θα επιτρέψουμε αυτό το θέμα να διχάσει τους Έλληνες».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Στεργίου δήλωσε ότι «η Αριστερά στη χώρα είναι προφανές ότι έχει χάσει την κοινωνική της ώσμωση» και συνεχίζοντας επισήμανε ότι «ενώ υπάρχει διευρυμένη αποδοχή της κοινωνίας στην Κυβέρνηση, η αντιπολίτευση διακατέχεται από πολιτική αμηχανία, καθώς έχει ένδεια επιχειρημάτων, και ξαναθυμάται ανέξοδες υποσχέσεις, όπως αυτή περί κατώτατου μισθού.

Ερωτηθείς για τον ρόλο που θα πρέπει να έχει το κόμμα στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου, ο κ. Στεργίου διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ θα «σπάσει» την παράδοση που θέλει την κομματική δραστηριότητα να είναι υποτονική κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής ενασχόλησης και προανήγγειλε πρωτοβουλίες.

Επίσης ανακοίνωσε ότι τον ερχόμενο Μάιο το κόμμα θα πραγματοποιήσει εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή νέων οργάνων.

Με αφορμή την προχθεσινή εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας από την κομματική οργάνωση εκδόθηκε ανακοίνωση με ευχαριστίες προς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν. Επίσης παρατίθεται δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ, κ. Δήμου Νταόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή της παράταξής μας, για να διαμορφώσουμε το μέλλον που αξίζει η πατρίδα μας. Ένα μέλλον συνυφασμένο με την ανάπτυξη, τη δημιουργία, την αξιοκρατία, την κοινωνική συνοχή, τη Δημοκρατία. Αυτές οι αξίες και οι άνθρωποι που τις πρεσβεύουν είναι το οξυγόνο της παράταξής μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου