ΤΟΠΙΚΑ

Η εικονική πραγματικότητα

η-εικονική-πραγματικότητα-851206

Οταν ολόκληρες οικονομικές τάξεις (μεσαία) εξαφανίζονται ταχύτατα, η ρευστότητα της οικονομικής κατάστασης είναι δεδομένη και οι περισσότεροι κυριολεκτικά δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει, είναι αξιοθαύμαστη η οικονομική σταθερότητα που χαρακτηρίζει την οικονομική και περιουσιακή κατάσταση των βουλευτών μας.
Υπ’ αυτές τις συνθήκες είναι τουλάχιστον στρουθοκαμηλισμός να θεωρείται είδηση και να λαμβάνει τέτοια δημοσιότητα το λεγόμενο ετήσιο «Πόθεν έσχες» των βουλευτών.
Δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι η πλειονότητα των βουλευτών κάτι κρύβει ή ότι έχει άδηλους πόρους. Από την ώρα όμως που οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι ξοδεύουν περισσότερα από όσα εισπράττουν από την βουλευτική αποζημίωση, είναι δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, να εξηγηθεί η οικονομική σταθερότητα -σχεδόν άνθηση- της οικονομικής κατάστασης των βουλευτών. Δεν διαφεύγει της προσοχής των αναγνωστών ότι κάθε χρόνο περίπου τα ίδια διαβάζουμε. Εταιρίες , φίλοι και συγγενείς είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ομπρέλα σε όσους – ενδεχομένως ελάχιστους- που θέλουν κάτι να κρύψουν.
Ας γίνει πιο ουσιαστική η διαδικασία για να έχει και ενδιαφέρον…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου