Νέα όργανα εκλέγει η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας – Αύριο Κυριακή στήνονται οι κάλπες

Τελευταία ενημέρωση: 2020-02-15, 17:53:57
Νέα όργανα εκλέγει η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας – Αύριο Κυριακή στήνονται οι κάλπες

Οι δύο μονομάχοι για την Οργάνωση Μαγνησίας και οι υποψηφιότητες για τις οργανώσεις στους Δήμους - Από 09.00 μέχρι 17.00 η ψηφοφορία

 

Εκλέγονται αύριο Κυριακή τα νέα όργανα της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και για τις δημοτικές τοπικές οργανώσεις της γαλάζιας νεολαίας στον Δήμο Βόλου και τους υπόλοιπους Δήμους.

Για την προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας θα «μονομαχήσουν» οι Απόστολος Κουταρέλος και Αθανάσιος Σούκιας.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 5 το απόγευμα. Κάλπες θα στηθούν στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176) για τα μέλη του Βόλου, στον Αλμυρό στο δημαρχείο, στο Βελεστίνο στο Πνευματικό Κέντρο, στο Νότιο Πήλιο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής, στη Σκιάθο στην αίθουσα Μπούρτζι, ενώ τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ζαγοράς - Μουρεσίου και Σκοπέλου θα ψηφίσουν επίσης στο Επιμελητήριο Μαγνησίας στον Βόλο.

Την ευθύνη της εκλογικής διαδικασίας για τον Νομό Μαγνησίας έχει ο Γιάννης Πήλιουρας, που ορίστηκε πρόεδρος της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής.

Ανακηρύχθηκαν οι υποψηφιότητες

Με απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ανακηρύχθηκαν οι υποψηφιότητες για τις δημοτικές οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ σε όλους τους Δήμους.

Ανά Δημοτική Οργάνωση υποψήφιοι είναι οι:

Βόλος: Καλόγηρος Κωνσταντίνος, Καντόλας Αποστόλης, Χατζής Δημήτριος, Ζαφειρίου Αικατερίνη, Κατσίβελος Ιωάννης, Χρόνης Ευστάθιος, Κρίσιλας Ιωάννης, Γρυλλάκης Νικόλαος, Σούκια Χρυσούλα, Κολλάρια Μάριο, Σιούλα Φλορίντα, Αλπάκης Κωνσταντίνος , Γιαννούλης Στυλιανός, Κόκκαλης Απόστολος, Καλαφατίδης Στυλιανός και Τσακνάκη Μαρία

Αλμυρός: Μποτός Επαμεινώνδας, Βαλωμένος Γεώργιος, Μαρμαγκιώλης Αναστάσιος, Πασχαλούδης Γεώργιος, Μπουκώρος Βασίλειος, Βαλκανιώτης Αθανάσιος, Αρίδης Γεώργιος, Μανθογιάννης Φίλιππος

Βελεστίνο: Αποστολίνας Αλέξανδρος, Μαυροκεφάλου Σωτήρια, Μπακούρας Σταύρος, Σανιδά Ρηγούλα και Τόλιου Αγγελική

Νότιο Πήλιο: Παπαγγελή Γεωργία, Κιαλέ Δήμητρα, Κιαλέ Αθηνά, Κωνσταντινάκη Αποστολία, Κωνσταντινάκη Ευαγγελία, Ζαφείρης Αλέξανδρος, Βαλούκος Σπυρίδων και Μαμμά Αθηνά

Ζαγορά: Αλεξάκης Ιωάννης

Σκιάθος: Κουτσιαβάκης Τιμολέων, Μουτζούρης Ιωάννης, Νακάι Ετεοκλίτ, Σταμέλου Λουκία, Αγιομαμίτου Ουρανία

Σκόπελος: Μπακοπούλου Σταματία, Μαντάς Ανάργυρος, Φύβγας Δημήτριος, Αγάλλου Αναστασία, Αγάλλου Δήμητρα, Μπαχτσέβανη Αρετή.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=