ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα το «αντίο» στον 42χρονο Βολιώτη dj

σήμερα-το-αντίο-στον-42χρονο-βολιώτη-dj-199840

Τον πρόδωσε η καρδιά του λίγο πριν την επέμβαση * Σπαρακτικά τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των φίλων του στο fb

Το πιο άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 42χρονο Γιώργο Τσιγαρίδα από τον Βόλο, γνωστό παραγωγό ραδιοφωνικών εκπομπών και dj σε νυχτερινά κλαμπ της πόλης. Αφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, λίγες ώρες πριν υποβληθεί σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα. Η κατάσταση όμως της υγείας του επιβαρύνθηκε περαιτέρω μετά από έμφραγμα που υπέστη πριν από λίγες μέρες.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου ο οργανισμός του δεν ανταποκρινόταν θετικά. Διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό και αμέσως εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τους γιατρούς να προγραμματίζουν άμεσα επέμβαση ώστε να επιλύσουν το πρόβλημα με την καρδιά του. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε. Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά λίγες ώρες πριν το χειρουργείο.

Ο Γιώργος Τσιγαρίδας ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία και ειδικά στα στέκια της νεολαίας. «Γεννήθηκε» στα ραδιόφωνα, καθώς από νεαρή ηλικία εργάστηκε αρχικά ως ηχολήπτης σε διάφορους τοπικούς σταθμούς και κατά δεύτερον ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα εργαζόταν στο γνωστό νυχτερινό κλαμπ La Boom στα Παλαιά.

Ο θάνατός του βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν. Σπαρακτικά τα μηνύματα στην προσωπική του σελίδα στο fb από φίλους και συγγενείς που σοκαρισμένοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη χάθηκε ένας τόσο ζωντανός άνθρωπος όπως ο Γιώργος.

«Γιώργαρε, βάλε τα ηχεία στο τέρμα ρε φίλε τον Βασίλαρο (σ.σ. Καρρά) που τόσο αγαπούσες εκεί που πήγες να γίνουνε μάγκες και οι άγγελοι!!!!!» έγραψε ο Νίκος Μακρίδης που για πολλά χρόνια συνεργάστηκε μαζί του σε διάφορα ραδιόφωνα του Βόλου.

«Εβαλε ο Θεός σημάδι… το καλύτερο παλληκάρι», έγραψε επίσης συγκλονισμένος ο Παναγιώτης Δαγκλής, ενώ η Μαρία Μανώλη εκφράζοντας τη θλίψη της σημείωνε: «Ποτέ δεν φεύγεις κάποιον, όσο τον κουβαλάς μέσα σου».

«Φιλαράκι έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν έχω λόγια να πω πλέον. Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω αυτό. Καλό παράδεισο φίλε για μια ζωή θα είσαι ο άνθρωπος που ξέρω να κάνει τους άλλους να διασκεδάζουν», ανέφερε ο Κώστας Βαλαχής.

«Αντίο φίλε μού εύχομαι να πας εκεί που αξίζεις στους αγγέλους, γιατί είσαι ένας άγγελος», ο αποχαιρετισμός από τον συνάδελφό του Κώστα Κομνηνό.

Ο 42χρονος κατέλειπε σύζυγο και δύο ανήλικες κόρες.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου