Ικανοποίηση Δήμου Βόλου για απομάκρυνση του κοντέινερ από την παραλία

Τελευταία ενημέρωση: 2020-02-13, 10:42:25
Ικανοποίηση Δήμου Βόλου για απομάκρυνση του κοντέινερ από την παραλία

Την ικανοποίησή της εκφράζει η δημοτική αρχή του βόλου για την απομάκρυνση του κοντέινερ από το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίου. Υπενθυμίζεται ότι, το κοντέινερ απομακρύνθηκε χθες με μέριμνα του επιχειρηματία που το τοποθέτησε, καθώς είχε ληφθεί σχετική απόφαση από τη Δ.Σ. του ΟΛΒ ενώ έχει δοθεί και χρονική προθεσμία για την αποκατάσταση του χώρου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Βόλου, αναφέρονται τα εξής:

«Η απομάκρυνση του κοντέινερ - εκτρώματος από το παραλιακό μέτωπο της πόλης που συνιστούσε κορύφωση της αυθαιρεσίας εν ονόματι του κέρδους και της αδιαφορίας για την αισθητική και περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής, αποτελεί αναμφίβολα μια ακόμη δικαίωση του αγώνα που έδωσε η Δημοτική μας Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχός μας, κ. Αχιλλέας Μπέος και προς τούτο εκφράζουμε την ικανοποίησή μας.

Δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ουδενός ότι δυστυχώς για να φθάσουμε στο επιθυμητό, για την συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας μας, αυτό αποτέλεσμα, δηλαδή στο αυτονόητο, χρειάστηκε να καταβάλλουμε επίμονες και επίπονες προσπάθειας, να αντιμετωπίσουμε ακόμα και δικαστικές διώξεις με στόχευση το πρόσωπο του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου (σε μια χρονική περίοδο τουλάχιστον περίεργη) και να δεχθούμε τόνους λάσπης και συκοφαντίας από εγκάθετους της προηγούμενης κυβέρνησης, που αποτελούν πάντως μια θλιβερή ανάμνηση για την πόλη.

Η πανηγυρική μας αρχική δικαίωση με την απόφαση της Δικαιοσύνης και η χθεσινή απομάκρυνση αυτού του εκτρώματος, μας δίνει την ευκαιρία να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι παραμένει αδιαπραγμάτευτη και απαρέγκλιτη η αρχή μας ότι σε κάθε περίπτωση στη ζυγαριά του ενδιαφέροντος και των επιλογών μας βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το καλώς εννοούμενο συμφέρον της πόλης και των πολιτών και πως για την διεκδίκηση και την ικανοποίησή του δεν διστάζουμε να συγκρουστούμε είτε με μεμονωμένα είτε με οργανωμένα ιδιοτελή συμφέροντα».

 
 
   
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=